6.1 büyüklüğündeki Balıkesir merkezli deprem 10 ilde hissedildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Hocam o uygulamada ben ayar yapmama rağmen saat gece 3'te 3.4'lük deprem için alarm çaldı. Gece gece tüm apartman uyandık sayesinde.

Bursa da fena sallandı, geçmiş olsun herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarını yapman lazım. Android'in kendi şeyi yetiyor.
O bende çalışmıyor hocam açık olmasına rağmen bir yerde okumuştum onu kapattıktan sonra tekrar acinca çalışmıyor diye belki yanlışlıkla kapatmışimdir diye düşünüyorum.

Ayarlamanız gerekiyor hocam. 5.5 yapın hocam.
Yaptım hocam 5 yapmıştım hatta.

Birazdan tekrar bakacağım.

İstanbul'dayım. Havalimanında baya hissettim. Oturduğum semtte de ailem ve herkes dışarda. Çok geçmiş olsun herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlamanız gerekiyor hocam. 5.5 yapın hocam.
Yalnızca tek bir kaynağa güvenmek yerine iki kaynağın olması bence daha iyi olur. Ayrıca bu uygulama, hem iPhone hem de Android'de olduğu için çok daha fazla telefon desteği var ama ne kadar kullanıcının telefonunda yüklü olduğu da önemli bir konu.

Deprem ülkesi olmamıza rağmen nasıl hâlâ bu kadar tedbirsiz oluyor bunlar anlamıyorum ya. Rusya'da 8.8 deprem oldu, yanlış hatırlamıyorsam hiç ölen yoktu. Bizde 7.7 büyüklüğünde deprem olunca, 53 binden fazla kişi hayatını kaybetmişti. Aynı şekilde Japonya'da da düzenli 8 üstü depremler oluyor, ama adamlar süper bir şekilde önlem aldığı için deprem öldürmüyor.

Biz gerçekten berbat durumdayız ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…