6.1 büyüklüğündeki Balıkesir merkezli deprem 10 ilde hissedildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Hisseden/etkilenen herkese geçmiş olsun, 6.1 hafife alınacak bir deprem değil umarım ölü sayısı olabildiğince az çıkar.

Sındırgıda bir bina yıkılmış 6 kişiden 5'i kurtarılmış. 1 kişiden haber yok galiba. Ama 6.1'lik depremde binaların yıkılması utanç verici...

Geçmiş olsun ve galiba hatlar gene çökmüş. Şaşırdık mı?

Şöyle düşününce öyle bir ikilemdeyiz ki kentsel dönüşüm yapsalar bile güvenemeyeceğimiz bir dönem. Eski binalar da şansa kimi sağlam yapılı kimi bitmiş tükenmiş. Her taraftan kokuşmuşluk liyakatsizlik fakirler yaşamasın. Orta direk kalmadı zengin ve fakirler var. Şansa yaşıyoruz mücadele veriyoruz. Bu ülkede hayatta kalmak mucize gibi bir şey.

6.1'lik depremde can kaybı var. Sorsan en iyi müteahhitler falan bizde.
Hayatını kaybeden kişi oyuncu Eylül Tumbar'ın amcasıymış.

6.1'lik depremde can kaybı var. Sorsan en iyi müteahhitler falan bizde.
Hayatını kaybeden kişi oyuncu Eylül Tumbar'ın amcasıymış.
Evet şimdi gördüm haberi. Allah rahmet eylesin. Maalesef bu depremde bile can kaybettiysek daha büyük bir depremde neler olacağını düşünemiyorum.

Evet şimdi gördüm haberi. Allah rahmet eylesin. Maalesef bu depremde bile can kaybettiysek daha büyük bir depremde neler olacağını düşünemiyorum.
Ülke ekonomisi tamamen çökecek, 2001 Krizi'ni mumla ararız.

Izmir'de degil, Balikesir'de oldu. Az bir sey hissettik Izmir'den.
Az derken? Konak'ta oturuyorum, yemin ederim ki bir an bina yıkılıcak sandım. Çok uzun sürdü cidden şiddetliydi. İzmir depremi hariç gördüğüm en büyük depremlerden.

Gerçekten Türkiye'de yaşanmaz. En büyük deprem ülkelerinden biriyiz, japonların 1000'de 1'i olamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…