Ücretsiz 6 aylık Amazon Prime

RedBuLL

Uzman
Merhaba iyi eğlenceler şimdiden.
İşCep'ten ya da Maximum Mobil'den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut durumda Amazon Prime üyesi iseniz üyeliğiniz ücretsiz olarak devam etsin!

Bankamatik Kart'ı ya da maximum Kart'ı olan müşterilerimiz 6 ay; maximiles, maximiles select, maximiles Black sahibi müşterilerimiz 12 aylık Amazon Prime üyeliği kazanacaktır.

katılmak için: Maximum Mobil'de ya da İşCep'te “kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “katıl” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Bulamadım kampanyayı, İşCep’ten de Maximum Mobil’den de baktım.

Ben mevcut üyeyim kampanya ya katıldım mesaj geldi linkten girdim hesabıma bu hesap bu kampanyaya koşullarını karşılamıyor dedi.

Ben mevcut üyeyim kampanya ya katıldım mesaj geldi linkten girdim hesabıma bu hesap bu kampanyaya koşullarını karşılamıyor dedi.

Düzeltme olsun evet kabul etmiyor mevcut üye iseniz iptal edip öyle katılmanız gerekiyormuş. Yapay zekaya sordum o söyledi.

32.85 TL iade aldım şimdi de 6 ay aktif oldu teşekkürler. Güzel kampanya.

Kampanyaya katıldım fakat SMS gelmedi. Ne kadar süre içinde geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…