Mükemmel tercih hocam hayırlı olsun. Ben de 2.5 yıldır Arctis 7 sürücüsüne sahip Arctis 1 Wireless kullanıyorum inanılmaz memnunum. Mükemmel bir kulaklık. Üst modelleri çok çok daha iyidir diye düşünüyorum bu model bile bu kadar iyiyse.
@FurkanBabadag, hocam merhaba tekrardan kulaklığın sağ tarfında bulunun ses yükseltme azaltma tarzında bir tuş var birinde oyun kolu varken birinde insan resmi var bunların farkı nedir? Ek olarak orta ayara getirince böyle bir çentik var mış gibi oluyor bu üçünün farkı nedir?
@FurkanBabadag, hocam merhaba tekrardan kulaklığın sağ tarfında bulunun ses yükseltme azaltma tarzında bir tuş var birinde oyun kolu varken birinde insan resmi var bunların farkı nedir? Ek olarak orta ayara getirince böyle bir çentik var mış gibi oluyor bu üçünün farkı nedir?
Hocam öncelikle hayırlı olsun, çok güzel bir seçim yapmışsın. Kulaklık üzerinde bulunan oyun kolu simgesi gözüken kısımı seçersen oyun oynarken arka planda (DC TS3 Skype) çalıştırdığınız bir konusma uygulaması kullanıyorsanız bunu otomatik algılayıp, çet sesini kısıyor ve oyun sesini buna göre algılayıp açıyor. Genelde FPS tarzı oyunlarda ben kullanıyorum. ( CS:GO2 Valorant tarzı) insan olan simgede de bunun tam tersi oyun sesini kısıyor çetin sesini yükseltiyor.
Programa gelecek olursak;
Ayar olarak ben Custom olarak kullanıyorum. Diğerlerinde müzik dinlemek istiyorsan veya film izlemek istiyorsan, sinematik modda sağ ve sol kulaklığa seslerin geçişini istiyorsan ona göre ayar yapabiliyorsun. Daha derin ses veya daha ince ses bass vb ayarları programdan yapabilirsin. Minutes yazan kısımda otomatik kulaklık kaç dakika veya saat sonra kapanmasını istiyorsan ayarlayabiliyorsun. Live mikrofonda karşıya sesin daha canlı gidiyor açık yaparsan bu tamamen sana kalmış.
Micstone dediğinde de ise konuşurken kendi sesini sana yansıtıyor Low modda durabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.