6 kişilik KYK odaları nasıl?

Dostum, 6 kişilik odalar duruma göre idare eder, duruma göre cehennem olur. Eğer yatak odası ve çalışma odası ayrı değilse, bence direkt başka yurda nakil aldırın. Ayrıca bazı KYK'larda lavabo ile banyo tek odaya şeklinde (lavabo ve banyo kısmı ayrı olması iyi olur) çok zorlanırsınız. Genelde 6 kişilik odalarda çalışma masası eksik olur, ranza sistemi olduğu için benim kaldığım yurtta komodinleri iptal etmişlerdi; kalacağınız yurda göre değişir tabii. Umarım kafa dengi, temiz insanlar denk gelir size.

Arkadaşının dediği gibi bazı yurtlar ise daire mantığında her odayı 2-3 kişi olarak ayırıyorlar, tuvalet ve banyoyu ortak kullanım olarak kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

Bilmiyorum gorecegiz artik sanirim ben de 4 ya da 5 kisilik bir odada kalacagim. En azindan bizimkisinin calisma odasi ile yatak odasi ayri. Dusu ve tuvaleti de ayri odalar seklinde odanin icinde.

Bence de konuda bahsedildigi gibi insanlarla alakali. Cidden kafa dengi ve ahlakini temizligini bilen insanlar denk gelirse kotu gorunse de cok guzel bir seye bile donusebilir.

Odayı kiminle paylaştığın önemli.
50 kişilik kışlada ortak duşa sıçan vardı, koğuşta ta*aklarını gösteren adam vardı ordan hesap et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…