6 senenin ardından, Supercell'in yeni bir oyunu Squad Busters 29 Mayıs'ta global oluyor!

Clash Mini iptal mi oldu? Global olmayacak mıydı o?
Evet iptal edildi, hatta bugün serverları kapandı. Serverların kapanmasıyla aynı günde Squad Busters'ın global olacağı duyurusu bayağı bir kızdırdı Clash Mini oyuncularını.

@Corizeo Sunucuları yeni oyuna yönlendirmişler. Son derece doğal bir durum.
Oyun hakkında net bir yorum yapamam çünkü Supercell'in kapalı betalarını bilen bilir. Oyun mekanikleri ve genel oynanış bakımından saçma buldum. Clash Mini bile bundan daha mantıklı bir projeydi.

Brawl Stars'dan buna geçmez insanlar diye düşünüyorum. Brawl Stars daha çekici bir oyun.

Brawl Stars zor değil kolay oyun be bro.....

Neyse umarım başarılı olur.

Supercell oyunları artık bana göre değil. Hatta hiçbir mobil oyun bana göre değil. Küçüklüğümde kaldılar.

Clash mini sarıyordu, hata etmişler bence.

Oyunları her ne kadar P2W olsa da bi nebze gerçekten Supercell mobil oyun sektöründe iyidir.
Oyunlarının hiç biri P2W değil, sadece P4T mantığında. Bir yerden sonra para vermişe yetişebiliyorsun zaten. Para veren senden daha erken erişim sağlıyor o kadar. Bu oyunların hiç birinde sadece para verene üstünlük sağlayan bir şey yok. Para vermeyende belli bir süre sonra sahip olabilir isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…