Ben de buna bakıyordum. Ancak PSU konusunda çok titizim. Tabii bilgim çok yok ama PSU çok önemli diye düşünüyorum. PSU ve kasayı bilinen bir marka seçmeye özen göstermek istiyorum. Segotep iyi midir?
Artı olarak bazı insanlar beni çok zorladılar AMD ekran kartı al, AMD AMD falan diye de yani cidden yıllardır insanların sorunlarını göre göre korku oluştu, AMD seçemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir de bazı başlıkları okudum, ondan sebep kafama 9600X veya 9700X işlemcileri ilişti ve büyük yer kaplıyor şu an. Ancak R5 7500F'e göre çok daha pahalı. Sizce zorlamalı mıyım o işlemci için? Mesela ne olabilir, ekran kartını 5060 8 GB'a düşürüp mesela öyle bir şey yapabilirim bilemiyorum. Yoksa gerek yok mu? R5 7500F minimum 2 yıl kadar beni rahat götürür mü? İlk mesajda da belirttiğim gibi çoğunlukla Hytale, CS2, Delta Force falan oynuyorum. Tabii sebebi iyi bilgisayarımın olmaması. Olunca daha iyi oyunları da belki de AAA oyunları da oynamak isteyebilirim bilmiyorum.
Dediğim gibi ilk kasam olacak, borç harç ile olabildiğince uzun süre götürecek bir şeyler almaya çalışıyorum. Bu kadar soru için kusuruma bakmayın. (Maks 60 dedim ancak 64'e kadar (aylık 7000 TL olacak şekilde) çıkabilirim ama belki tam kesin değil.)