60.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
45.000-60.000

RevoLIon

Üyecik
45.000-60.000 civarı bütçem var da, beni 6-7 sene götürecek oyun laptopu arıyorum. Model önerebilir misiniz?

Acele var maalesef

Victus'un bazı modellerinde ısı sorunu var diye duydum da, peki monster önerir misiniz?

Isınma sorunu Victus 15'lerde var. Monster önermem.

Son olarak bu modeller veya farklı modeller içinde hangisini almamı önerirsiniz? Hangisi daha ağır basıyor? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son olarak bu modeller veya farklı modeller içinde hangisini almamı önerirsiniz? Hangisi daha ağır basıyor? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
GIGABYTE AOURS 16X'i öneririm. Buraya atılanlar arasında en F/P olanı. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Gigabyte aours 16X'i öneririm. Buraya atılanlar arasında en F/P olanı. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hocam bilmiyorum ama ben Aorus 16X 9kg modelinde 2K ekranla ekran kartının uyuşmadığını, oyunda donduğunu söylüyorlar, bir de RAM 32 GB olsa çok iyi olurdu da yine bir sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…