KS KS RevoLIon Üyecik Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 31 Ocak 2025 #21 İkisinin de özellikleri çok iyi zaten de işlemci ne etki eder bilemedim.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 31 Ocak 2025 #22 RevoLIon dedi: İkisinin de özellikleri çok iyi zaten de işlemci ne etki eder bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi iki modelden bahsediyorsunuz anlamadım, bu arada ne etki eder deyip geçmeyin işlemci bilgisayarın kalbidir sonuçta.
RevoLIon dedi: İkisinin de özellikleri çok iyi zaten de işlemci ne etki eder bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi iki modelden bahsediyorsunuz anlamadım, bu arada ne etki eder deyip geçmeyin işlemci bilgisayarın kalbidir sonuçta.
KS KS RevoLIon Üyecik Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 31 Ocak 2025 #23 Zipik dedi: Hocam hangi iki modelden bahsediyorsunuz anlamadım, bu arada ne etki eder deyip geçmeyin işlemci bilgisayarın kalbidir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam iki modelde çok iyi benim için, genelde Intel'i bildiğim için AMD hakkında çok bilgiye sahip değilimde. Hocam varsa birkaç model daha öneri alabilir miyim?
Zipik dedi: Hocam hangi iki modelden bahsediyorsunuz anlamadım, bu arada ne etki eder deyip geçmeyin işlemci bilgisayarın kalbidir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam iki modelde çok iyi benim için, genelde Intel'i bildiğim için AMD hakkında çok bilgiye sahip değilimde. Hocam varsa birkaç model daha öneri alabilir miyim?
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 31 Ocak 2025 #24 RevoLIon dedi: Hocam iki modelde çok iyi benim için, genelde Intel'i bildiğim için AMD hakkında çok bilgiye sahip değilimde. Hocam varsa birkaç model daha öneri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten konuda en f/p modeller önerildi daha ne atsak boş.
RevoLIon dedi: Hocam iki modelde çok iyi benim için, genelde Intel'i bildiğim için AMD hakkında çok bilgiye sahip değilimde. Hocam varsa birkaç model daha öneri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten konuda en f/p modeller önerildi daha ne atsak boş.
KS KS RevoLIon Üyecik Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 31 Ocak 2025 #25 Zipik dedi: Hocam zaten konuda en F/P modeller önerildi daha ne atsak boş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımınız için
Zipik dedi: Hocam zaten konuda en F/P modeller önerildi daha ne atsak boş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımınız için