60.000 TL sistem toplama

Bütçe
60.000TL
EGCKP6M2 kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Tam 62K yapıyor kulaklık ile beraber. Yazmadın ama kulaklık lazım değilse 60K olur. Arkadaşlar belki daha iyi bir hazır sistem varsa önerebilir. Ben Warzone oynayacaksın falan diye işlemciyi 1 tık daha iyi tuttum.

Eki Görüntüle 97514

Tabi ekran kartını PC kolik'ten ayrıca alman gerekecek ama daha ucuza gelir.

İlla Nvidia dersen de bu var.
Anakart 6.300 TL. Bunu almak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 6.300 TL. Bunu almak daha mantıklı.

Dediğim gibi ben direkt toplama olarak önerdim. Hazır sistemlere de baktım aynı bütçedeki ama iyi bir şey yok şu an. Tabi parça parça daha iyi parçalar önerilebilir ben hazır direkt tek parça montajlı tak çalıştır şeklinde önerdim.

Benim attığım monitör daha iyi. Tek tek parça alacaksan Coreliquid 360MM gereksiz.

Daha ucuza düşülecekse şöyle yapabilirsin.

Benim attığım monitör daha iyi. Tek tek parça alacaksan Coreliquid 360MM gereksiz.

Daha ucuza düşülecekse şöyle yapabilirsin.
Emeğinize sağlık hocam.

Monitör VA panel ama iyi bir model sanırım sizin attığınız ve FPS oynadığı için daha mantıklı sanırım.

Bir de 7600x yerine 7700 daha iyi olmaz mı kutusuz 8200 tl arada 600 TL var sadece. Daha ileriye dönük olur sanki ve fps oyunları için warzone tarzı vs. 7700 daha iyi olur diye düşündüm sadece.

Bir de attığınız anakart ile 7.000 TL olan anakart arasında WiFi dışında ne fark var? Faz olarak düşük sanırım değil mi? @Görkem Duman

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık hocam.

Monitör VA panel ama iyi bir model sanırım sizin attığınız ve FPS oynadığı için daha mantıklı sanırım.

Bir de 7600x yerine 7700 daha iyi olmaz mı kutusuz 8200 tl arada 600 TL var sadece. Daha ileriye dönük olur sanki ve fps oyunları için warzone tarzı vs. 7700 daha iyi olur diye düşündüm sadece.

Bir de attığınız anakart ile 7.000 TL olan anakart arasında WiFi dışında ne fark var? Faz olarak düşük sanırım değil mi? @Görkem Duman
Arada performans farkı yok. İstersen 7700 al ama performans farkı görmeyeceksin. Anakart olarak da attığım anakart yeterli 7800X3D bile takarsın ona anakartı Tuf model almaktansa ona vereceğin parayı 7700X yapmaya harca işlemciyi. 7600X ve 7700 arasında performans farkı yok ama 7700X performansı biraz da olsa fark ettirir.

Arada performans farkı yok. İstersen 7700 al ama performans farkı görmeyeceksin. Anakart olarak da attığım anakart yeterli 7800X3D bile takarsın ona anakartı Tuf model almaktansa ona vereceğin parayı 7700X yapmaya harca işlemciyi. 7600X ve 7700 arasında performans farkı yok ama 7700X performansı biraz da olsa fark ettirir.
Tamamdır. Attığınız anakart mantıklı estetik olarak da güzel duruyor gayet.

Geri
Yukarı Alt