michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 26 Aralık 2025 #21 SunseTTime dedi: @michaelscofield senin önerdiğin KIOXIA SSD'nin 2TB hali bugün 7K'ya düşmüştü, tükenmese çok iyi giderdi. Genişletmek için tıkla... Havada kaptılar onu maalesef.
SunseTTime dedi: @michaelscofield senin önerdiğin KIOXIA SSD'nin 2TB hali bugün 7K'ya düşmüştü, tükenmese çok iyi giderdi. Genişletmek için tıkla... Havada kaptılar onu maalesef.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 335 Çözümler 1 Beğeniler 162 26 Aralık 2025 #22 michaelscofield dedi: Taksit olaylarını pek bilmiyorum, hangi siteler peşin fiyata taksit yapıyor Amazon harici? Genişletmek için tıkla... İtopya yapıyor peşin fiyatına taksit. NightWist dedi: Tertemiz öneri ama tek eksiği var. O SSD için bir tane soğutucu blok alınması en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... B850M Force de var SSD soğutucu. Aynı anakartı kullanıyorum biraz kırılgan gibi dikkatli olmak lazım.
michaelscofield dedi: Taksit olaylarını pek bilmiyorum, hangi siteler peşin fiyata taksit yapıyor Amazon harici? Genişletmek için tıkla... İtopya yapıyor peşin fiyatına taksit. NightWist dedi: Tertemiz öneri ama tek eksiği var. O SSD için bir tane soğutucu blok alınması en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... B850M Force de var SSD soğutucu. Aynı anakartı kullanıyorum biraz kırılgan gibi dikkatli olmak lazım.