60.000 TL'ye Gravix 5A | R5 7500F & RTX 5070 hazır sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AurLost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

AurLost

Çalışkan
Özelleştirmeleri yaptım, kasayı bu şekil almayı düşünüyorum. Eksik bir şeyi var mı?

Sadece oyun oynuyorsan 32 GB RAM yeterli.

Eki Görüntüle 182722

İleride sıkıntı çekmemek için 64 istiyorum ve Ark Survival Evolved oynayacagım ağır modlar kurmayı düşünüyorum. Arkadaşlarla oynamak için serveride ben açarım o yüzden 64 yapmak istiyorum. İşlemci 5 9600X alacaktım ama gerek duymadım.

Şöyle bir şey yaparsan daha iyi o zaman.

Hatta soğutucuyu Bitfenix Cube V2 yap.

İşlemci olarak 7500F ve 7600X arasında çok fark olur mu? Soğutucuyu Cooler Master önerdiler bilindik marka olduğu için.

Ark gibi ağır oyunlarda evet olur. Ve BitFenix Cube V2 7600X'i soğutmak için yeter. Gene de ben fiyat artmasın diye BitFenix öneriyorum. Bütçen varsa 360mm daha iyi bir performans verir.

Ark gibi ağır oyunlarda evet olur. Ve BitFenix cube V2 7600X'i soğutmak için yeter. Gene de ben fiyat artmasın diye BitFenix öneriyorum. Bütçen varsa 360mm daha iyi bir performans verir.

Bütçemde fazla artmıyor ama eğer BitFenix 7600X için yeterse işlemciyi 7600X soğutucuyu BitFenix yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…