60.000 TL'ye Hepsiburada'dan dizüstü oyun bilgisayarı önerisi

Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Halihazırda kullandığım Nitro 16'yı (AN16-41-R08S), THH kararı doğrultusunda değiştireceğim.

Ekstra para ekleyerek güncel ve kaliteli bir model almak istiyorum.
Alacağım modelin, hikaye bazlı oyunları yüksek kalitede oynatabilmesini, bazı mühendislik uygulamalarını (ANSYS Fluent, Solidworks vb.) rahatça kullandırabilmesini ve beni uzun süreler (5-6 yıl) idare etmesini istiyorum.
Nitro 16'dan alıştığım panel ve kasa kalitesinden de ödün vermek istemiyorum. Ayrıca Nitro 16 kadar sesli bir bilgisayarı pek tercih etmek istemiyorum. Sırf bu sebeple bilgisayar genelde dengeli modda veya fan gücünü sınırlayarak performans modunda kullanıyordum. (Yer yer görüntü kalitesinden kısarak)

NOT: Öneriler Hepsiburada sitesinden olmak zorunda.

Gözüme çarpan modeller aşağıdaki gibi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamegaraj 5070 laptopu alıp geçin.
Bende X7T-5070'e daha yakınım ancak İ7 14700HX, RTX 4070 içeren Victus 16'yı (9J224EA) da tercih edebilirim diye düşünüyorum. X7T-5070, aradaki 12000 TL fiyat farkına değer mi emin değilim. Bir yandan da 5060 X7T gerçeği de var.

Konu açın hocam. Victus şuan alınmaz. Muhtemelen gereksiz pahalı.

Konu açın hocam. Victus şuan alınmaz. Muhtemelen gereksiz pahalı.
Bahsettiğim model 53000 TL'ye satılıyor.

X7T-5060 ve Victus 16 için konuşuyorum:
4070, 5060'dan daha iyi bir ekran kartı. İ7 14700HX'de 14650HX'den daha iyi bir işlemci. İki cihaz da kısmen limitli. Panel konusunda en ciddi fark çözünürlük, hemen hemen panel özellikleri aynı. Ayrıca 5060'ın da 2K oyunları rahatlıkla opere edebileceğini düşünmüyorum dolayısıyla Victus 16, X7T-5060'dan daha mantıklı geliyor.

Bu sebeplerle Victus 16 ya da X7T-5070, R9T-5060 arasından bir tercih yapacağım. Bu durumda da bahsettiğim gibi X7T-5070, aradaki 12000 TL yaklaşık fiyatı farkına değer mi emin değilim.

THH kararı sadece laptop için mi geçerli sende?

Laptop harici bir şey alabiliyor musun diye sormak istedim merak ettim de.
O konuda detaylı bilgim yok zira benim yeni bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım olduğu için konuşmalar hep bu çerçevede ilerledi.

Başka bir ürün almaya onay vereceklerini pek sanmıyorum. THH kararı sadece kendilerini ilgili üründe kapsıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…