Lenovo, HP ikilisini aklından çıkart. Lenovo'da anakart yanması, HP de hall sensör sorunu var.
Gg slayer olabilir, Acer Nitro 16 olabilir, ASUS TUF olabilir, MSI katana olabilir. Ben bunlardan ya GameGaraj slayer ya da Acer Nitro 16 tercih ederdim.
Anakart sorunu loqlarda, hall sensör sorunu da sadece S0 ve R0 serilerinde var.
Slayer r9T'lerin GPU ve anakarti sıcak çalışıyor.
Slayer 5'llerin 5070 Ti üstü MSI Vector kasa kullanıyor o da bütçeyi aşıyor.
Genelleme yapmayın. HP Victus S0 ve R0 serilerinde kronik, S1 R1 serilerinde nadir görünüyor. Lenovo LOQ Intel hx işlemcilerde kronik diğer modellerde de yaşayanlar var. Teknoloji işi risk zaten.
MSI Katana, Cyborg, Thin almayın. Monster ve Casper'dan uzak durun. ASUS, GameGaraj laptoplar şu an risk yüzdesi en az laptoplar. Bu bütçede o markalar tercih edin.
Hafif bir işlemci limitiyle işinizi gayet görecektir. İşlemci 14. nesil olması yüzünden ısınıyor. Bütçede gidip de 4060-5050 laptop almayın.
Genelleme yapmayın. HP Victus S0 ve R0 serilerinde kronik, S1 r1 serilerinde nadir görünüyor. Lenovo LOQ Intel hx işlemcilerde kronik diğer modellerde de yaşayanlar var. Teknoloji işi risk zaten.
MSI katana, cyborg, Thin almayın. Monster ve Casper'dan uzak durun. ASUS, GameGaraj laptoplar şu an risk yüzdesi en az laptoplar. Bu bütçede o markalar tercih edin.
Hafif bir işlemci limitiyle işinizi gayet görecektir. İşlemci 14. nesil olması yüzünden ısınıyor. Bütçede gidip de 4060-5050 laptop almayın.
Bu modeli görememiştim ben, 300Hz 5060 olacağına 180Hz 5070 olsun çok daha iyi. Eğer FPS oyuncusu değilseniz 240-300Hz gereksiz. Attığınız model alınır.
Anakart sorunu loqlarda, hall sensör sorunu da sadece S0 ve R0 serilerinde var.
Slayer r9T'lerin GPU ve anakarti sıcak çalışıyor.
Slayer 5'llerin 5070 Ti üstü MSI Vector kasa kullanıyor o da bütçeyi aşıyor.
Bu modeli görememiştim ben, 300Hz 5060 olacağına 180Hz 5070 olsun çok daha iyi. Eğer FPS oyuncusu değilseniz 240-300Hz gereksiz. Attığınız model alınır.