Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.851 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.246 Yer Çorum Dün 23:48 #1 60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl
60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl
kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 378 Yer Ankara Dün 23:49 #2 Hocam yakında sizin sayenizde ev dizeceğiz
majestic Gelişen Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 60 Beğeniler 44 Yer Shibuya, Tokyo Dün 23:53 #3 Çok iyi fiyat, konu için teşekkürler.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 998 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 343 Yer Kocaeli Bugün 00:01 #4 Çok iyi fiyat ve işe yarar bir ürün, teşekkürler.
SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 285 Çözümler 2 Beğeniler 106 Yer Antakya,Hatay Bugün 00:02 #5 1 TL'ye premium aldım, 4 TL de MaxiPuan. Oğğhhhh beleş. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:21
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.733 Çözümler 14 Beğeniler 7.868 Bugün 00:13 #6 Caner Uncu dedi: 60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl Genişletmek için tıkla... Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında.
Caner Uncu dedi: 60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl Genişletmek için tıkla... Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.851 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.246 Yer Çorum Bugün 00:26 #7 SF26 dedi: Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Laptop için uygun bir raf değil ki. Ha dayanır mı, dayanır. Son düzenleme: Bugün 00:33
SF26 dedi: Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Laptop için uygun bir raf değil ki. Ha dayanır mı, dayanır.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.509 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.098 Yer İstanbul Bugün 00:27 #8 SF26 dedi: Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Sanmam bence çatlama yapar. Bu fiyata maksimum suntalam olmalı ki kalınlığı da satıcının dediğine göre 2 cm, hiç güvenli değil.
SF26 dedi: Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Sanmam bence çatlama yapar. Bu fiyata maksimum suntalam olmalı ki kalınlığı da satıcının dediğine göre 2 cm, hiç güvenli değil.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.799 Çözümler 9 Beğeniler 2.726 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 00:32 #9 Caner Uncu dedi: 60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl Genişletmek için tıkla... Bunu alıp legoları koyma fikri var aklımda şu an, nasıl olur bilemedim. Yanına ne alabilirim onu düşünüyorum.
Caner Uncu dedi: 60 cm duvar rafı ₺19,90. Yurupa ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S - Fiyatı, Yorumları ALPINE 60 cm Dekoratif Duvar Rafı Modern Minimalist Yüzer Raf Sepet ALE1-S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl Genişletmek için tıkla... Bunu alıp legoları koyma fikri var aklımda şu an, nasıl olur bilemedim. Yanına ne alabilirim onu düşünüyorum.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.851 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.246 Yer Çorum Bugün 00:34 #10 Ethem Efe dedi: Bunu alıp legoları koyma fikri var aklımda şu an, nasıl olur bilemedim. Yanına ne alabilirim onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 60 cm ufak ya, eni de yok. Bende var, çok LEGO'luk değil. Ona daha çok kitaplık ya da büyük raf lazım. Siparişi iptal edilen oldu mu? Satıcı iptal etmis bazı kişilerde.
Ethem Efe dedi: Bunu alıp legoları koyma fikri var aklımda şu an, nasıl olur bilemedim. Yanına ne alabilirim onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 60 cm ufak ya, eni de yok. Bende var, çok LEGO'luk değil. Ona daha çok kitaplık ya da büyük raf lazım. Siparişi iptal edilen oldu mu? Satıcı iptal etmis bazı kişilerde.