60 Hz'den 240 Hz'e geçince kötü hissettirir mi?

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
240 Hz kötü gelir mi? 60 Hz'den geçeceğim internet kafede bayağı değişik geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hareketli CS gibi oyunları oynuyorsan kaliteli IPS panelli bir monitörle seviye atlarsın. Bu arada 1080p mi 2K mı ve kaç inc olacak onları da belirtirseniz daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

Neden kötü gelsin ki? Bence çağ atlarsın, gözlerin bayram eder.
Hareketli CS gibi oyunları oynuyorsan kaliteli IPS panelli bir monitörle seviye atlarsın. Bu arada 1080p mi 2K mı ve kaç inc olacak onları da belirtirseniz daha iyi sonuçlar elde edersiniz.
Dell G2524H almayı planlıyorum ama böyle motion blur var mış gibi hissettim gözümü yorar mı?

Dell G2524h almayı planlıyorum ama böyle Motion blur var mış gibi hissettim gözümü yorar mı?

Bana pahalı geldi 25" ve 1080p monitör bir konu açıp bütçeyi belirtip uygun 27" 2K monitör önerisi bakarsanız daha iyi gelir 17k 1080p için fazla gibi. Belki Hz 240 olmaz ama hiç yoktan yeni nesil monitör sahibi olursunuz.

Normalde 10 bin hocam stok yok şu an ondan ve FPS oyuncusuyum 25 inç üstü almam imkanı yok gene de sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…