KS KS Garfield41 3 Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 6 Yer Kocaeli 12 Aralık 2025 #11 michaelscofield dedi: Sorunsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım.
michaelscofield dedi: Sorunsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.909 Yer İstanbul 12 Aralık 2025 #12 Garfield41 dedi: Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün.
Garfield41 dedi: Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün.
KS KS Garfield41 3 Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 6 Yer Kocaeli 19 Aralık 2025 #13 michaelscofield dedi: Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün. Genişletmek için tıkla... Toshiba nasıldır sizce?
michaelscofield dedi: Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün. Genişletmek için tıkla... Toshiba nasıldır sizce?