KS KS Garfield41 Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 6 Yer Kocaeli 12 Aralık 2025 #11 michaelscofield dedi: Sorunsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım.
michaelscofield dedi: Sorunsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 12 Aralık 2025 #12 Garfield41 dedi: Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün.
Garfield41 dedi: Mitsubishi, Daikin arasında gidip geliyorum ancak markanın hangi modeli bana tam uyar emin değilim. 4 mevsim aktif olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün.
KS KS Garfield41 Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 6 Yer Kocaeli 19 Aralık 2025 #13 michaelscofield dedi: Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün. Genişletmek için tıkla... Toshiba nasıldır sizce?
michaelscofield dedi: Mitsubishi'de "Electric" olan seri daha iyi. Bizim ülkemizde ağırlık "Heavy" modelleri var, Daikin genel olarak Heavy'den üstün. Genişletmek için tıkla... Toshiba nasıldır sizce?