60 TL'ye 1 Yıllık Müzekart!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tesla Bobini
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
Öğrenciler için 30 TL idi en son, kaçırılmaması lazım.

18 yaş ve altıysanız da tamamen ücretsiz. Müze kart uygulamasını indirip kayıt olmak yetiyor.

Çok ucuzmuş. 7 ay önce geçici müze ve ören yeri biletine 40 TL vermiştik. 1 yıl 60 TL çok ucuzmuş. Ama öğrenciler ücretsizdi o zamanda.

Öğrenciler için 30 TL idi en son, kaçırılmaması lazım.

"Beğenmeme" atmışsınız ama ben Bodrum'a gittiğimden biliyorum. Bodrum'da öğrencilere bedavaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla her sene alıyorum sonrasında 1 kere kullanmayı unutuyorum. Bu sene alayım bari ama kullanayım hatırlatın bana
Ben de sizin gibiyim, geçen sene Nisan ayında aldım kendime ve eşime. İstanbul ziyaretinde işimize yaradı ama o kadar. Her sene yenilerim, Nisan 2024'te yine yenileyeceğim, olur ya bir ile tatile gidersek dursun diye

Ben de sizin gibiyim, geçen sene Nisan ayında aldım kendime ve eşime. İstanbul ziyaretinde işimize yaradı ama o kadar. Her sene yenilerim, Nisan 2024'te yine yenileyeceğim, olur ya bir ile tatile gidersek dursun diye
Aynen öyle valla devleti besliyoruz sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…