Uygun fiyatlı tornavida seti arıyorum. Mıknatıslı ve dar yerlere girebilecek bir şey istiyorum. Önerileriniz neler? Satıcısı Amazon olursa sevinirim. Teşekkürler.
Uygun fiyatlı tornavida seti arıyorum. Mıknatıslı ve dar yerlere girebilecek bir şey istiyorum. Önerileriniz neler? Satıcısı Amazon olursa sevinirim. Teşekkürler.
Setlerde bazen uçları uzun yapıyorlar eğer dar alanlarda kullanmak istiyorsan normal tornavida alman mantıklı olur, bir de bende Bosch ve Çin malı tornavida setleri var içlerinde her uç da yok yani neye göre alacaksın ne amaçla alacaksın bunlara da dikkat et.
Jouis Tornavida ve Onarım Seti 115 Parça – Telefon, Saat, Gözlük ve Elektronik Cihazlar için Çok Amaçlı Hassas Onarım Aletleri, Ergonomik Saplı, Krom Vanadyum Çelik : Amazon.com.tr: Yapı Market
www.amazon.com.tr
Bu ürün benim uzun süredir aklımda uzatma ucu bana göre ideal geliyor istersen bir araştır eğer uzatma kısmı senin aradığın kriterdeyse o şekilde de kullanabilirsin çok amaçlı bir şey ama ne kadar kaliteli bilemiyorum ben tornavida setlerinde marka ürünlerin kullanılması taraftarıyım çünkü markasız olanlar çok çabuk uç yiyor ve ürünün anlamı kalmıyor.