600-700 TL'ye tornavida seti önerisi

Bütçe
600-700 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Uygun fiyatlı tornavida seti arıyorum. Mıknatıslı ve dar yerlere girebilecek bir şey istiyorum. Önerileriniz neler? Satıcısı Amazon olursa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konusu açıldı şu anda Temu yerelde şarjlı hassas tornavida seti 60 parça type c şarjlı led - Temu Türkiye bu ürün var, normal fiyatı 2600 bandı 333 TL şu an.
Emildi o, bitti.

5'erli 6'şarlı almış alanlar maalesef, ben de ödeme aşamasındayken hata verdi alamadım. Gün doğdu kârcılara tabii.

Az önceki emilen markanın şarjsız, 48 parça olanı o fiyatlarda var.

Şarjlı şöyle bir şey oluyor en uygun sanırım. Ancak genel manada yorumları okumak lazım her model için de.

Son düzenleyen: Moderatör:
X6832 güzel ama ince değil. Dar alanlarda kullanacağım için ince olması gerekiyor. Teşekkürler.

X6832 güzel ama ince değil. Dar alanlarda kullanacağım için ince olması gerekiyor. Teşekkürler.

Setlerde bazen uçları uzun yapıyorlar eğer dar alanlarda kullanmak istiyorsan normal tornavida alman mantıklı olur, bir de bende Bosch ve Çin malı tornavida setleri var içlerinde her uç da yok yani neye göre alacaksın ne amaçla alacaksın bunlara da dikkat et.
Bu ürün benim uzun süredir aklımda uzatma ucu bana göre ideal geliyor istersen bir araştır eğer uzatma kısmı senin aradığın kriterdeyse o şekilde de kullanabilirsin çok amaçlı bir şey ama ne kadar kaliteli bilemiyorum ben tornavida setlerinde marka ürünlerin kullanılması taraftarıyım çünkü markasız olanlar çok çabuk uç yiyor ve ürünün anlamı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…