600-800W PSU önerisi

yusufklncc

Üstün
Makaleler
9
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda işlerimi gördüğüm bir dizüstü makinem var. Şimdi arada oyun ihtiyacımı gidermek için de çoğunluklu ikinci el olmak üzere uygun fiyatlı bir sistem toplamak istiyorum kendime. AM4 tabanlı bir sistem olacak. Ekran kartı için 6600 XT ya da 6700 güç kalibresinde bir şey düşünüyorum. Bunun için de minimum 600W olacak şekilde bir PSU seçmek istiyorum. İlk başta aslında direkt aşağıda bağlantısını verdiğim PSU'yu alacaktım ancak halihazırda girmişken iyice araştırmak istiyorum seçeceğim parçaları. Dediğim gibi ikinci eli de değerlendireceğim için model olarak tavsiye vermeniz benim için daha güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim cevap vereceklere.

Cevabınız için teşekkürler. Aşağıdaki modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • NZXT C750 80+ Bronz 750W
  • Thermaltake Smart Bx1 650W Bronze
  • High Power Performance GD 750W 3.0 Gen5
@Yusuf7878 @Oreki

Cevabınız için teşekkürler. Aşağıdaki modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • NZXT C750 80+ Bronz 750W
  • Thermaltake Smart Bx1 650W Bronze
  • High Power Performance GD 750W 3.0 Gen5
2. el mi alacaksınız bunları? Performance GD stokta yok çünkü. BX1 DC-DC değilse pek alınası değil.

2500'e getirebilirim diye düşünüyorum ufak bir pazarlıkla.

O zaman o modeli, kullanım süresine bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Kendim de kullanıyorum. Alırken fan kaynaklı seslere dikkat edin; bende hâlâ devam eden bir rulman sesi var. Tüm kapasitörler Japon üretimi Ağırlıklı olraka Rubycon ve azınlık olarak Nichicon. Yaklaşık 500W yükte 12V hattında %1 civarında bir düşüş gözlemledim, 750W civarında ise bu değer 1.5%’e çıkabilir. Ortalama sayılır performansı.

Gen5 olmasıda avantaj. Bu arada 12VHPWR kablosu 450W. 600W değil.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…