500-600 TL'ye ders için klavye önerisi

Bütçe
500-600 TL

tgrponeneel

Gelişen
Ders çalışırken kullanmalık ucuz klavye arıyorum. Kullandığım gaming klavyenin içine silgi tozu falan girip çok kirleniyor. Çok ses çıkarmayan bir model olursa güzel olur.

Ders çalışırken kullanmalık ucuz klavye arıyorum. Kullandığım gaming klavyenin içine silgi tozu falan girip çok kirleniyor. Çok ses çıkarmayan bir model olursa güzel olur.

Altec Lansing ALGC8264 608 TL (bir de mouse hediyesi var yanında). Ben bunu kullanıyorum, görece sessiz, 3 farklı ışığı var, ışığını kapatabiliyorsunuz (ki genelde kapalı kullanıyorum, açık olunca da rahatsız etmiyor). Uygun fiyatlı birçok klavyede olduğu gibi tuşların arasından ışık sızıp özellikle geceleri gözünüzü rahatsız etmesi diye bir durum yok. Bence en güzel tarafı tuşların üzerindeki harflerin, rakamların büyük oluşu. Daha önce de bunu kullanıyordum, 2 yıldan fazla kullandım, üzerine bir bardak sıcak şekerli kahve döktük, bozuldu. Çok memnun olduğum için aynısından bir tane daha aldım. Oğlan red Switch mekanik kullanıyor, maviye oranla sessiz ama yine de çok ses çıkıyor bu klavyeye oranla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…