Makaleler
23
PS3'de kullanmis oldugum kol drift yapiyor bazi oyunlarda. Yaptirmak icin bildigim bir PS tamircisinin yanina gittim ve artik yapmadigini soyledi. Ben de yeni kol almaya karar verdim. En uyguna orijinal kolu Sahibinden uzerinden buldum 600 TL'ye. Tekli alimda indirim olmuyormus. Referanslari var saticinin. Guvenilir gibi duruyor. Sizce alinir mi?

Bu arada kolu resetledim 3 kere falan ama sonuc ayni.

Dogru. Fakat daha once yaptigi satislarin referanslari var. Sahibinden uzerinden alacagim icin herhangi bir sorunda iade edebilirim. Fakat iade etme gibi bir istegim yok. Ihtiyacim var cunku.
Evet, ama iade ettiğinizde ParamGüvende hizmet bedeli iade edilmiyor, yine zararda olan alıcı oluyor. Alabilirsiniz o halde.

PS3'te kullanmis oldugum kol drift yapiyor bazi oyunlarda. Yaptirmak icin bildigim bir PS tamircisinin yanina gittim ve artik yapmadigini soyledi. Ben de yeni kol almaya karar verdim. En uyguna orijinal kolu sahibinden uzerinden buldum 600 TL'ye. Tekli alimda indirim olmuyormus. Referanslari var saticinin. Guvenilir gibi duruyor. Sizce alınır mı?

Bu arada kolu resetledim 3 kere falan ama sonuç ayni.

600 liraya orijinal DualShock bulamazsın yüzde 98 replika ürün.