6000 MHz CL30 Hynix H-die için CS2 timing tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nullestio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 538
Özet ekranı tam olarak iletmediğiniz vakit bunlar olağan. BCLK 2000 girilemez, 100.5 vs. girilebilir örneğin. Tepe değerden mi girdiniz öncekinde?

BCLK 2000 girmiştim geri 100 civarına getirmişti ama MHz yükselmişti zen timingsdeki ayarlar olması gerektiği gibi mi? Başka yapacağım bir şey var mı?

BCLK 2000 girmiştim geri 100 civarına getirmişti ama MHz yükselmişti zen timingsdeki ayarlar olması gerektiği gibi mi? Başka yapacağım bir şey var mı?

Bu şekilde boot deneyin bir de, özet ekranı iletin:

1-2-1 Nitro kalsın, bu değiştiğim Timing'leri değişin ekstra.

Boot ederse alt kısımdan A1 ile birlikte B1 modülünü de iletin.

Sonra anlattığım şekilde rtp testi alınacak, birkaç mesaj öncesinde iletmiştim. Rtp başarılı olursa sonrasında PBO ayarlarını dediğim gibi ayarlayıp VT3 testi alacaksınız. Onu da anlattım. Şu anda rtp testi esnasında PBO Auto kalmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nitro kısmını nasıl 1/2/1 yapacağım? Üste Nitro ayarları göndermişsinizde yeni gördüm bunumu yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro kısmını nasıl 1/2/1 yapacağım? Üste Nitro ayarları göndermişsinizde yeni gördüm bunumu yapayım?

Eki Görüntüle 244469

RX-1, TX-2, Control Line-1 girin. Nitro, Robust Enabled kalacak, Burst 8x-8x kalsın sizde.

tRRDL-8, tRRDS-6, tFAW-32, tRDRDSCL-4, tWRWRSCL-4, tWRWRSD-6, tWRWRDD-6, tRDRDSD-6, tRDRDDD-6 uygulayın ekstra Timing kısmından. @Nullestio

Özet ekranı iletin en son.

Eki Görüntüle 244469

Bunu uygulayın.

Nitro:

@Nullestio Burst Length 8x-8x kalsın sizde, Training B650M-R kısa zaten. MCR kapalıyken DRAM eğitimi hafızada tutmaz. Stabilite adına önemli.

Bu kısımlar uygulanacak ekstra:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…