6000 TL'ye kadar klavye önerisi

Mithandrill

Çalışkan
Merhabalar, hali hazırda XPG Summoner Red Switch kullanıyorum ve klavye artık ömrünü doldurdu gibi. Yeni aradığım klavyedeki özellikleri aşağıya yazacağım ve önerilerinizi bekliyorum, açıklarsanız sevinirim;

• TKL veya %100 klavye olacak
  • Ses konusunda XPG Summoner Red'den bir tık daha az rahatsız ederse ve gıcırtı olursa çok tatlı olur
  • Kablolu kablosuz fark etmez
  • Bilek destekli olması veya ona uygun satın alabileceğim ekstra bir bilek desteği olması.

Çok teşekkür ederim.

Aklımda Asus Rog Strix Scope II 96 veya NX vardı, onlarla ilgili bilgi verirseniz de çok mutlu olurum.

Yeni klavye önerilerinizi aşağıda belirttiğiniz özelliklere göre derledim:

1. ASUS ROG Strix Scope II 96​

• Tip: %100 klavye (tam boy)
  • Anahtar: Özel ROG anahtar seçenekleriyle birlikte (Red gibi sessiz olanlar mevcut)
  • Ses Seviyesi: Mevcut klavyenizden daha sessiz kullanım sunabilir.
  • Bağlantı: Hem kablolu hem de kablosuz kullanabilme opsiyonu.
  • Bilek Desteği: Ekstradan bilek desteği alabilirsiniz, ancak kendi başına gelmiyor.

2. Corsair K70 RGB MK.2 (Kablolu)​

• Tip: %100 klavye
  • Anahtar: Cherry MX Red, daha sessiz bir kullanıma sahip olabilir.
  • Ses Seviyesi: Klavye üzerindeki anahtar kalitesi ile gıcırtı minimizasyonu sağlanabilir.
  • Bağlantı: Kablolu, stabil bağlantı sağlar.
  • Bilek Desteği: Yumuşak ve rahat bir bilek desteği ile birlikte gelir.

3. SteelSeries Apex Pro TKL​

• Tip: TKL (Tenkeyless)
  • Anahtar: Özel mekanik anahtarlar, tuş dayanıklılığı yüksektir, ses seviyesi daha düşük olabilir.
  • Bağlantı: Kablolu bağlantı.
  • Bilek Desteği: Ekstra bilek desteği alabilirsiniz, kullanım için uygundur.

4. Razer Huntsman Mini​

• Tip: TKL
  • Anahtar: Razer Opto-Mechanical tuşlar, ses seviyesi düşük.
  • Bağlantı: Kablolu.
  • Bilek Desteği: Ekstra bilek desteği seçeneği mevcut.

Önerilen Aksesuarlar​

- Bilek Desteği: Klavye ile uyumlu bir bilek desteği alın, yumuşak ve ergonomik olanları tercih edin.

Her bir klavye ile ilgili önceden yapılan analizler ve kullanıcı yorumları sayesinde, bahsettiğiniz kriterleri karşıladıklarını düşünüyorum. Seçimlerinizi belirlerken ihtiyacınıza en uygun olanı dikkate almanız yararlı olacaktır.

https://www.amazon.com.tr/Glorious-...darmoshark+klavye+desteği,aps,115&sr=8-1&th=1 bu şekilde işinizi görür muhtemelen.

Rog Strix Flare II Animate aldım, teşekkürler öneriler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…