Bu bütçe için bu laptop sizce iyi mi? Mühendislik ve oyun öncelikli kullanım amaçları olacak.
Alinir ama Helios Neo\16 ve HP Omen (4080) serilerinede bak. Helios Neo\16 ve Omen'lerde 4080 bulabilirsin cunku. @106 yardimci olacaktir.
Bu bütçe için bu laptop sizce iyi mi? Mühendislik ve oyun öncelikli kullanım amaçları olacak.
Bunu alin,
Tamam, icinde Intel'in tasarladigi X86, acorn Computers'in tasarladigi rısc ARM tabanli ve AMD'nin tasarladigi AMD64 yonerge setini kullanan modem, bilgisayar, telefon, tablet, saat... Kisacasi butun elektronik aletleri hayatindan cikararak baslayabilirsin. Bunlara kullandığın arac ve beyaz esyalarda dahil.
Soz, once sen bunlarin hepsini hayatindan cikar, sonra bizde cikaralim. Ha "boykot" deyip, "boykot" Microsoft ve Google'in urunlerini kullanan bir kisinin yapacagini hiç dusunmuyorum.
2005'ten beri Dell'in ust ve bussines E1705, Alienware980, Latitude 5520 vb. modelleri kullandim. Giris seviyeleri (plastik vostro serisi ornegin) alinmaz sadece, bussines, orta ve ust serileri cok iyi.Konu nasıl buraya geldi ya?
Bu arada Dell PC'ler genelde önerilmiyor. Ben Dell Vostro 15 3510 kullanmıştım. Pardon kullanamamıştım. O kadar çok hata vardı ki. Sürekli driver hatalarından gına gelmişti ve satmıştım. Sonra biraz araştırınca Dell PC'ler için hep aynı şikayetleri görmüştüm. Her cihazda olacak diye bir şey yok sonuçta dünyanın en iyi cihaz üreticilerinden biri.