600TL'ye control mouse pad önerisi

Tasarımından dolayı halen indirimi devam ediyor. Boyutu istediğiniz gibi değil, ama bu kupon ile alınmasını öneririm. Düz fiyatı 800 ₺ indirim ile 580 ₺ geliyor. Amazon 150 ₺ kupon uyguluyor. Eğer kupon gözükmüyorsa Prime üyeliği alın. Üyelik zaten kargo ücretin daha uyguna denk geliyor. Bunun dışında yüzey detayı belirtmeyen mousepadleri almayın. Çoğu giriş seviyesi mousepad ve yüzeyleri speed oluyor.

Bu mousepad %80 control %20 speed.

Bu arada istediğiniz boyutlarda control genelde satmıyorlar. Yani bu boyut şartsa kendinizin belirttiği gibi XRades veya KlasseGear alınabilir. Ama PRO sürümünü öneririm, daha uygun olan en azından 300 ₺ altında yüzeyler tamamen speed'e daha çok benziyor. KlasseGear'da sitesinde PRO serisini %30 control %70 speed diye belirtmiş. XRades benzer modelleri aynıdır diye düşünüyorum. Veya daha uyguna satıldığından kalitesi aynı olmayabilir. Bana nedense tasarımdan biraz Trendyol'a bakan çocukları kandırıyor gibi geliyor. Bu tarz markalar çok var. Açıkcası ben KlasseGear alırdım. PRO versiyonu düz sattıkları 300 ₺ versiyondan daha iyi. Onların şu mousepadini kullanıyorum, masanın diğer tarafında da bir tık örtü görevi gören PRO var. Bu mesela %50 control %50 speed.

Steelseries şu videodaki sarı renkli geniş mousepadinin belki İtopya'da satılan geniş versiyonu da vardır. Ama ben yerelde satışını bulamadım. SS site arayüzü de berbat olduğundan araştırasım gelmedi. Ayrıca gördüğün üzere fiyatları çoşuyor. Büyük ihtimalle genişlemesine control mousepad yapması daha zor.

Bir de şu ürünü Control diye geçiyor. En azından 90x40 mousepadlere göre bu ürünlerin control yüzeyi olması daha olası geliyor. XRades çalışan biri falan varsa, en azından KlasseGear gibi şu kadar yüzeyi control ve speed diye belirtseniz güzel olur. Bir de yerinizde olsam Trendyol'da 2-3 çocuğu tasarımla kandırmakla yetinmeyip, daha kaliteli ürünler yapmanızı öneririm. Mesela KlasseGear 800-1000 ₺ ürünleri ile yarışın ki onlar da fiyat indirimi yapsınlar. Rakipleri olmadığından Wraith ürünlerine göre daha uyguna satıyorlar.

Son düzenleme:
Hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/192203/glorious-heavy-xl-18x16-mouse-pad/ bunu aldım iptal etmelimiyim?

Hocam birde bu nedir tam anlayamadım? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BDGLVV33/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

@1247,

Son düzenleme:
İki üründe büyük ihtimalle %60 ve üstü speed ve geriye kalanı control gibi bir şey. Net belirtmedikleri için speed olma ihtimali yüksek. Glorious kötü bir marka değil. Yine geniş mousepad lazımsa aşağıdaki ürün de alınabilir. Ama bahsettiğim gibi bu fiyat aralığına KlasseGear PRO almak çok daha mantıklı. Hem tasarım içeren modelleri de var.

Control istiyorsan da yukarıdaki attığım kış temalı ürünün stoğu bitmediyse bakabilirsin. Tasarımını sevmediysen indirimsiz olan siyah versiyonu da var.

Hocam Gloriouslar 50-50 yada 60 slow 40 speed diye biliyorum. Klasse'ye baktığımda 80-20 diyor. Acaba bu kadar control olması sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum. Galiba tercihim Glourious olacak gibi gözüküyor.

Birde hocam bu gloriousların Gaminggen'de bu kadar ucuz olması normal midir?

Bence ucuz değil. Glorious fare olarak ortalama ve giriş seviyesinde genelde öneriliyor. Ama açıkcası bana veya forumda gördüğüm kadarıyla halen insanlara o güveni vermemiş. Ayrıca farelerle ilgili çok sorun belirten konu gördüm. KlasseGear ve XRades gibi yerli firmaların da fiyatını aşıyor. Mesela XRades şu mouse padinde %50 control %50 speed yazıyor. Böyleyse iade edip bunu almak daha mantıklı. Forumda insanlara öneri yaparken aklımda bir fikir olsun diye alıp deneyeceğim.

Çoğu Türk ve yabancı forumda Glorious'un SteelSeriesler'den daha iyi olduğu söyleniyor. Ayrıca hangi insana güven vermemiş?

Çoğu Türk ve yabancı forumda Glorious'un SteelSeriesler'den daha iyi olduğu söyleniyor. Ayrıca hangi insana güven vermemiş?
Marka olarak yerelde çok güveni ve bilinirliği(yani tamamen güvensiz demiyorum) yok demek istedim. Yani önerilen bir ürün ama atıyorum Havit kulaklık gibi al bu ürün F/P diyeni çok görmedim. SteelSeries'den iyi olabilir. Çünkü SS aynı Logitech F310 gibi eski bir üretim, bu mousepad sektörü yokken vardılar. Yani onlara olan güven marka ve geçmişlerine. Yoksa eminim çoğu mouse pad yüzey vb. olarak SS'den iyidir. Ben kendi gözlemlerimi yazıyorum.

Siz mouse pad deneyip artı ve eksileri ile inceleme yaparsanız da güzel olur. Bu tarz ürünler satış yapsa bile genelde forum vb. kullanmayan kullanıcılar, deneyimlerini buraya yazmadığından Trendyol'un ''evladıma aldım çok beğendi'' bot yorumlarının arkasında kalıyorlar. Mesela forumda Wraith, KlasseGear, XRades bolca görürsünüz. Marka gücünden dolayı SS'de önerilir. Ama Glorious veya diğer markalar pek önerilmez. Bunun nedenlerinden biri de aslında bunların reklamını yapacak içerik üreticileri, en çok para verenle kısıtlı kalıyor. Yani sponsor olmadan yürüyemiyor. Burada açılan yeri de kullanıcıların incelemeler ile doldurması gerekiyor.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…