Arkadaşlar, iyi akşamlar. Yıllardır konsol ve laptop üzerinden oyun oynuyordum, fakat yaklaşık 2 haftadır araştırma yaparak bir hazır sistem almaya karar verdim. Şu an bütçemi maksimum 63 bin TL'ye kadar çıkarabildim. İtopya veya Vatan Bilgisayar üzerinden bir arayış içerisindeyim, çünkü Kuveyt ve Axess kartlara taksit imkânı sunuyorlar. Şimdilik incelediğim sistem şu şekilde:
Ethernet kullanma imkanım olmadığı için Wi-Fi özelliği olan bir anakart arıyorum. Ayrıca, üzerinde en az 2 adet M.2 slotu bulunmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Sen gereken anakart yükseltmesini yapmışsın zaten.
Bu şekilde çiçek gibi sistem ancak mümkünse soğutucuyu iade edip üstüne para koyup Phantom spirit 120SE almaya bakın.
Sen gereken anakart yükseltmesini yapmışsın zaten.
Bu şekilde çiçek gibi sistem ancak mümkünse soğutucuyu iade edip üstüne para koyup Phantom spirit 120SE almaya bakın.
Görür tabii de şimdi işlemcinin çarpan kilidi açık küçük bir overclock hak ediyor.
Bir de o soğutucu ömürlük her sisteminde kullanırsın yarın öbür gün Ultra7 alırsın yine yeter o sana.
Görür tabii de şimdi işlemcinin çarpan kilidi açık küçük bir overclock hak ediyor.
Bir de o soğutucu ömürlük her sisteminde kullanırsın yarın öbür gün Ultra7 alırsın yine yeter o sana.