Ek olarak paylaştığım görseldeki sistemi parça parça kendim toplayacağım. İleriye dönük rahat upgrade edebileceğim, 2K'da rahat kullanabileceğim bir sistem toplamaya çalıştım. Öneriniz var mı? Tavsiye etmediğiniz parça var mı?
Eğer bu ayarda ve bu fiyatta tavsiye edebileceğiniz bir hazır sistem varsa paylaşabilirsiniz.
Bence bu bütçede parça kalitesindense alınabilecek en iyi performansa bakılmalı. Bu bütçede 5070 ve RX 9070 sistemler düşüyor. N11'de 7500F + 9060 XT 16 GB şu an 54.000 TL'ye var. Ara ara 50.000 altına benzer sistem geliyor.
Bence bu bütçede parça kalitesindense alınabilecek en iyi performansa bakılmalı. Bu bütçede 5070 ve RX 9070 sistemler düşüyor. N11'de 7500F + 9060 XT 16 GB şu an 54.000 TL'ye var. Ara ara 50.000 altına benzer sistem geliyor.
Toplamış olduğum sistemin düşük performanslı olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki zaten astronomik bir performans da beklemiyorum. Günümüz oyunlarını, 2 ya da 3 sene güncel oyunları rahat oynatabilecek, 2K görüntü de performanslı olması benim için yeterli olur. Çok nadir de olsa yayın açmayı da düşünüyorum evet NVIDIA kartlar yayınlar için daha kaliteli içerik sunabilir fakat sistemi yayın odaklı değil oyun ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum.
Dolayısıyla parçaların kalitesiz olduğunu düşünmüyorum ve ileriye dönük rahat istediğim zaman yükseltme yapabileceğim bir sistem olduğunu düşünüyorum.
N11 de bahsettiğiniz sistemi göremedim link paylaşabilir misiniz?
Toplamış olduğum sistemin düşük performanslı olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki zaten astronomik bir performans da beklemiyorum. Günümüz oyunlarını, 2 ya da 3 sene güncel oyunları rahat oynatabilecek, 2K görüntü de performanslı olması benim için yeterli olur. Çok nadir de olsa yayın açmayı da düşünüyorum evet NVIDIA kartlar yayınlar için daha kaliteli içerik sunabilir fakat sistemi yayın odaklı değil oyun ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum.
Dolayısıyla parçaların kalitesiz olduğunu düşünmüyorum ve ileriye dönük rahat istediğim zaman yükseltme yapabileceğim bir sistem olduğunu düşünüyorum.
N11 de bahsettiğiniz sistemi göremedim link paylaşabilir misiniz?
Game Garaj Prime S75 R5-7500f 16 Gb 1 Tb Ssd Rx9060xt Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Game Garaj Prime S75 R5-7500f 16 Gb 1 Tb Ssd Rx9060xt Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Attığınız linkteki sistem benim topladığım sistem ile birebir aynısı gibi. Arada güzel fiyat farkı var. RAM de markası yazmıyor ve CL değeri yüksek (çok fark etmediğini biliyorum günlük kullanımda) ekran kartı markasını hiç kullanmadım, ilk defa duydum. Kasa ve PSU da Hawk sizce güvenilir mi?
Attığınız linkteki sistem benim topladığım sistem ile birebir aynısı gibi. Arada güzel fiyat farkı var. RAM de markası yazmıyor ve CL değeri yüksek (çok fark etmediğini biliyorum günlük kullanımda) ekran kartı markasını hiç kullanmadım, ilk defa duydum. Kasa ve PSU da Hawk sizce güvenilir mi?
9 taksit ile alabilecekseniz alınır. Dediğim gibi parça kalitesi biraz zayıf. Eğer nakit alma imkanınız veya düşünceniz daha iyisi muhtemelen vardır bu fiyatta ama 9 taksit size kolaylık getirecekse bence alın.
Bence oradaki en büyük sıkıntı PSU çünkü kalitesini bilmiyoruz. İleride onu satıp biraz ekleyip değiştirebilirsiniz.
Merhaba. Şu anda 1080p veya 2K oyunculuk düşünen arkadaşlar için fiyat performans Konumunda bulunan RX 9060 XT'nin PowerColor Reaper 16 GB modeli hakkında kısa bir bilgi vermek istedim. Yaklaşık 15-20 gündür en ucuz konumda bulunan (17.999 TL, Amazon'da satıcısı İncehesap, peşin fiyatına 9 taksit ve Bonus karta 500 TL bonus) ve boyut olarak en küçük 9060XT modeli durumunda. Almadan önce çok fazla çelişkiye düştüm. Hiçbir yerde doğru düzgün incelemesini bulamadım. Sapphire Pulse modeli daha çok tutuldu hem soğutma hem fiyat bakımından. Kasım indirimlerinde alamadığım için, düşük bir fiyat...