650 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba, Bluetooth kulaklık önerir misiniz? Bütçe maksimum 650 TL kullanım amacı ise genellikle oyun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silikonlu olarak T13 ANC, silikonsuz olarak da T20 onerebilirim. 719TL olmasi sorun olmayacaksa Mieko uzerinde Redmi Buds 4 o fiyatta, harika olur alabilirseniz.

Silikonlu olarak T13 ANC, silikonsuz olarak da T20 onerebilirim. 719TL olmasi sorun olmayacaksa mieko uzerinde Redmi Buds 4 o fiyatta, harika olur alabilirseniz.

Hocam maalesef o kadar çıkamam şu an T20 ile Redmi Buds 4 active arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Telefonum Xiaomi diye Redmi daha mantıklı gibi geliyor ama fark yaratacağından emin değilim sizce hangisi oyun için daha iyidir?

T13 ANC niye dusunmediniz ve direkt T20'ye atladiniz anlamadim ama telefonun Redmi olmasi pek fark yapmayacaktir. Buds 4 disinda konuda bahsi gecen tum urunlerde oyun modu var zaten, o konuda odun vermiyorsunuz yani.

T13 ANC niye dusunmediniz ve direkt T20'ye atladiniz anlamadim ama telefonun Redmi olmasi pek fark yapmayacaktir. Buds 4 disinda konuda bahsi gecen tum urunlerde oyun modu var zaten, o konuda odun vermiyorsunuz yani.

Hocam T13 ANC satılmıyor diye direkt atladım ki ona en yakın olan T20 var o yüzden.

Hocam QCY T13 ANC cidden çok güzelmiş onun dışında Redmi Buds 4 de oyun modu yokmuş yani çok lagli T13 ANC çok mantıklı gözüküyor sizce T13 ANC alınır mı? Veya üstüne biraz daha ekleyerek daha güzeli var mıdır?

Ustune cok cok koymaniz lazim daha da fark hissettirecek bir sey almaniz icin. T13 ANC guzeldir, hostur. Ben de begenerek kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…