KS KS A Train Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 180 Beğeniler 105 10 Nisan 2024 #11 vanillamint dedi: Ustune cok cok koymaniz lazim daha da fark hissettirecek bir şey almaniz icin. T13 ANC guzeldir, hostur. Ben de begenerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman T13 ANC alayım.
vanillamint dedi: Ustune cok cok koymaniz lazim daha da fark hissettirecek bir şey almaniz icin. T13 ANC guzeldir, hostur. Ben de begenerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman T13 ANC alayım.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 10 Nisan 2024 #12 vanillamint dedi: Ustune cok cok koymaniz lazim daha da fark hissettirecek bir şey almaniz icin. T13 ANC guzeldir, hostur. Ben de begenerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun için gecikme süresi çok önemli ise sanırım T20'nin gecikme süresi daha az olmalı yine de aradaki fark 30-50Ms'i geçmeyeceği için T13 alınabilir.
vanillamint dedi: Ustune cok cok koymaniz lazim daha da fark hissettirecek bir şey almaniz icin. T13 ANC guzeldir, hostur. Ben de begenerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun için gecikme süresi çok önemli ise sanırım T20'nin gecikme süresi daha az olmalı yine de aradaki fark 30-50Ms'i geçmeyeceği için T13 alınabilir.