Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.472 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.673 2 Aralık 2025 #1 Oyunu kutulu ve kitapcikli olarak alacagim. Sizce alinir mi? 650 TL'ye deger mi? Hem koleksiyon hem de oynama amacli alacagim.
Oyunu kutulu ve kitapcikli olarak alacagim. Sizce alinir mi? 650 TL'ye deger mi? Hem koleksiyon hem de oynama amacli alacagim.
Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.013 2 Aralık 2025 #2 Fiyat biraz pahalı ama eski versiyonlar çok nostaljik ve eğlenceli. Fiziksel olarak elinizde olması da güzel olur.
Fiyat biraz pahalı ama eski versiyonlar çok nostaljik ve eğlenceli. Fiziksel olarak elinizde olması da güzel olur.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.777 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 2 Aralık 2025 #3 Koleksiyon için almıyorsanız mantıksız. Ben olsam alırdım yine de.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.472 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.673 2 Aralık 2025 #4 Liguori dedi: Fiyat biraz pahalı ama eski versiyonlar çok nostaljik ve eğlenceli. Fiziksel olarak elinizde olması da güzel olur. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kutulu oyun koleksiyonu isine giristim. O yuzden elimde fiziksel bir medya olmasini seviyorum. NightWist dedi: Koleksiyon için almıyorsanız mantıksız. Ben olsam alırdım yine de. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon ve oynamak icin almayi dusunuyorum. Fakat biraz daha fiyat arastirmasi yapmam lazim sanirim.
Liguori dedi: Fiyat biraz pahalı ama eski versiyonlar çok nostaljik ve eğlenceli. Fiziksel olarak elinizde olması da güzel olur. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kutulu oyun koleksiyonu isine giristim. O yuzden elimde fiziksel bir medya olmasini seviyorum. NightWist dedi: Koleksiyon için almıyorsanız mantıksız. Ben olsam alırdım yine de. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon ve oynamak icin almayi dusunuyorum. Fakat biraz daha fiyat arastirmasi yapmam lazim sanirim.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 14 Aralık 2025 #5 Evet, alınır. Bu artık satışta olmadığı için, çalışır durumda bir tane bulursanız edinmenizi öneririm.
Evet, alınır. Bu artık satışta olmadığı için, çalışır durumda bir tane bulursanız edinmenizi öneririm.