66.930 TL'ye toplanan R5 5600 & RX 9060 XT sistem iyi mi?

Bütçe
65.000

churchofrot

Gelişen

Toplam: 66.930,41 TL

Bu bütçeye DDR4 sistem dizmek olmamış hocam, DDR5 alınabilir. Soğutma kısmında özellikle çok gereksiz para dökmüşsünüz. PSU kısmında da öyle, daha uygun model alınıp ana bileşenler yüksek tutulmalı.

Kingston NV2 1 TB SSD'ye 7.100 TL vermek mantık dışı, daha ucuza çok çok daha iyileri var.

Çok pahalı. DDR4 sisteme bu para verilmez. Bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Ayrıca DDR5 almasa bile RAM'lerin sıfırına o parayı dökmek pek mantıklı olmayabilir diye düşünüyorum DDR4'te.

Bilgisayar toplamadan çok anlamıyorum hocam arkadaşın önerileriyle bir laptop almıştım şimdi onu satıp masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Bu sistem için siz ne önerirsiniz?

Kısaca söylemek gerekirse sistemdeki bütün yan elemanlar gereksiz derece pahalı.

Peşin mi alacaksınız taksit mi? Taksitse 3 taksit uygun mu?

Kısaca söylemek gerekirse sistemdeki bütün yan elemanlar gereksiz derece pahalı.

Hocam sitelerden bakarak seçmeye çalıştım güzel parça bulmaya çalıştım ama pek anlamıyorum sistemlerden sizin daha iyi önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…