6S Plus iCloud şifresi değiştirilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tauri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    hesap

Tauri

Başarılı
İyi günler,

Kuzenimin kullandığı iPhone 6S Plus telefonda geçenlerde bir sıkıntı yaşadık. Ayarlar bölümünde genele bastıktan sonra sahibine kilitlendi yazısı karşısına çıkmış ve telefon kendini baştan kurmaya yönlendirdi. Telefonu birkaç kez yeniden başlatmasına rağmen düzelmemiş. Sonrasında telefonu kullanmak için yeniden kurulum yapmış. Şu an ben iCloud hesabına giriş yapmaya çalıştığımda geçersiz şifre veya Gmail diyor. Sonrasında şifremi unuttum seçeneğinden hesabın şifresini sıfırlamak istediğimde karşıma şöyle bir yazı çıkıyor.

Kendim iPhone kullanıcısı değilim ama bildiğim kadarıyla iCloud hesabındaki fotoğrafları alabilmem için bir cihazdan o hesaba bağlanmam gerekiyor. Kendisi iCloud hesabını silmemiş ve böyle bir durum ile karşı karşıyayız. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım edebilirlerse minnettar kalırım.

kusuruma bakmayın geç cevap vermiş oldum. İnternetim kesildi. Buradan sohbet bölümüne tıklıyorum sonrasında erişilemiyor.

Allah Allah, normalde böyle olmaması lazım. Telefondan mı girmeye çalışıyorsunuz bilgisayardan mı?

peki türkiye içi desteği mevcut mudur? Yabancı dilim çok iyi değil.

Var, hatta seçebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…