Merhaba ViewSonic VX2780j ve ViewSonic VX2758A-2K-Pro Dell G2724D modellerini buldum bu bütçede ancak hoparlörleri yok. Ortalama bir monitör hoparlörü seviyesinde bir hoparlör almak ne kadar tutar falan hiçbir fikrim yok. Bu bütçede en mantıklı monitör hangisi 8000'e kadar esneyebilir eğer dahili hoparlörü varsa.
Monitör hoparlörleri tatmin edici kalitede ses vermez. Kendi hoparlörlerinizin arızalanma gibi durumlarında idareten kullanılabilir. O nedenle hoparlörlü bir monitör aramanıza gerek yok.
Hocam VX2780j ile 27M2N5500 arasında çok fark var mı parlaklık çok aradığım bir şey değil. Yanına dandik de olsa hoparlör alacağım için bütçeyi aşıyor 27M2N5500.
Hocam VX2780j ile 27M2N5500 arasında çok fark var mı parlaklık çok aradığım bir şey değil. Yanına dandik de olsa hoparlör alacağım için bütçeyi aşıyor 27M2N5500.
Monitör hoparlörleri tatmin edici kalitede ses vermez. Kendi hoparlörlerinizin arızalanma gibi durumlarında idareten kullanılabilir. O nedenle hoparlörlü bir monitör aramanıza gerek yok.
Ben monitörden BerkayZ87 kadar anlamam. Tek bildiğim monitör hoparlörlerinin beş para etmediği. Elinizde hoparlör yoksa mutlaka harici bir hoparlöre bütçe yaratın.
Ek olarak sosyalde şu monitörler sıklıkla önerilirdi:
27" Full HD önermiyorum. Pikselleri görme, rahatsız olma şansınız yüksek. VA panel de önermiyorum. Şunlardan birini çakın geçin. Parlaklıkları sizin dedikleriniz kadar yüksek değil ama sosyalde en çok önerilen monitörlerdir. Hepsini derledim. En popülerden azalana doğru sıraladım.
Ben monitörden berkayz87 kadar anlamam. Tek bildiğim monitör hoparlörlerinin beş para etmediği. Elinizde hoparlör yoksa mutlaka harici bir hoparlöre bütçe yaratın.
Ek olarak sosyalde şu monitörler sıklıkla önerilirdi:
27" Full HD önermiyorum. Pikselleri görme, rahatsız olma şansınız yüksek. VA panel de önermiyorum. Şunlardan birini çakın geçin. Parlaklıkları sizin dedikleriniz kadar yüksek değil ama sosyalde en çok önerilen monitörlerdir. Hepsini derledim. En popülerden azalana doğru sıraladım.