Bütçe
7.000-8.000 TL
Merhaba ViewSonic VX2780j ve ViewSonic VX2758A-2K-Pro Dell G2724D modellerini buldum bu bütçede ancak hoparlörleri yok. Ortalama bir monitör hoparlörü seviyesinde bir hoparlör almak ne kadar tutar falan hiçbir fikrim yok. Bu bütçede en mantıklı monitör hangisi 8000'e kadar esneyebilir eğer dahili hoparlörü varsa.

Monitör hoparlörleri tatmin edici kalitede ses vermez. Kendi hoparlörlerinizin arızalanma gibi durumlarında idareten kullanılabilir. O nedenle hoparlörlü bir monitör aramanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Hocam VX2780j ile 27M2N5500 arasında çok fark var mı parlaklık çok aradığım bir şey değil. Yanına dandik de olsa hoparlör alacağım için bütçeyi aşıyor 27M2N5500.
VX2780J çöp monitör, görüntü kalitesi olarak oldukça zayıf çünkü kontrast oranı incelemelerde 800:1 ölçülüyor. 27M2N5500 ise 1400:1 ölçülüyor.

VX2758a zaten VX2780J'nin alt modeli dolayisiyla VX2780j icin ne soylediysem VX2758a icin de aynilari gecerli.

G2724D guzel monitordur alinabilir.

27M2N5500 ile G2724D arasında 300TL fark var değer mi sizce o farka? Bir de dandik de olsa hoparlör öneriniz var mı?

Monitör hoparlörleri tatmin edici kalitede ses vermez. Kendi hoparlörlerinizin arızalanma gibi durumlarında idareten kullanılabilir. O nedenle hoparlörlü bir monitör aramanıza gerek yok.

Hocam sizin öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Ben monitörden BerkayZ87 kadar anlamam. Tek bildiğim monitör hoparlörlerinin beş para etmediği. Elinizde hoparlör yoksa mutlaka harici bir hoparlöre bütçe yaratın.

Ek olarak sosyalde şu monitörler sıklıkla önerilirdi:

Şimdilerde bolca şu öneriliyor:

Ben monitörden berkayz87 kadar anlamam. Tek bildiğim monitör hoparlörlerinin beş para etmediği. Elinizde hoparlör yoksa mutlaka harici bir hoparlöre bütçe yaratın.

Ek olarak sosyalde şu monitörler sıklıkla önerilirdi:

Şimdilerde bolca şu öneriliyor:

Aradığım öneriler değil ancak sağ olun hocam.