• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

7.000-8.000 TL PS5 için monitör önerisi

Alperenk46

Başarılı
Selam PS5 için bir monitör arayışındayım bütçem 7 8 bin civarında. Aklımda Dell G2724D vardı ama hem AUX girişi olmaması hem de kullanıcıların renk sıcaklığından şikayet etmesinden ötürü almamaya karar verdim. Hem VRR destekleyen, hem de hoparlör veya AUX girişi olan bir monitör arıyorum.

Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsan Warzone gibi alabilirsin.

Yani yüksek yenileme hızı gerekli değilse alınır.

Hocam merhaba, yakın zamanda Aryond A27 V2 aldım çok memnunum. Bunun Aryond a3ikisini de arkadaşım aldı üstelik şu an 12 ay 0 faiz taksit kampanyası mevcut. Monster Aryond A32 diye aratırsan Monster da mevcut. 180 Hz ve 1 ms. Bir araştırın derim fiyatı da bütçenize uygun.

PS5 ile mi kullanıyorsunuz hocam?

PS5 ile mi kullanıyorsunuz hocam?
Monster monitör ne kullanırsanız kullanın alınmaz. Üstte önerilen 4K monitörlere bakabilirsiniz. İlla 2K diyorsanız bu üçlüye bakabilirsiniz.

Hocam 4K monitör mantıksız değil aslında ama evde 4K 50Hz ( vrr yok muhtemelen ) Samsung TV var o yüzden 4K monitör almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Attıklarınızdan Samsung vrr olmadığı için çok mantıklı değil gibime geliyor. MSI çok almak istiyorum ama internette vrr konusunda hiç bilgi bulamadım

VRR, monitörlerdeki Adaptive Sync, G-Sync ve Freesync'e verilen genel addır. Attığım bütün monitörlerde VRR var.

Doğru olabilir hocam itiraz etmiyorum ama mesela ilk Samsung monitörün rtings incelemesinde PS5 de vrr özelliği çalışmıyor olarak işaretlenmiş o sebepten kafam karıştı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…