7.000-8.000 TL'ye rahat oyuncu koltuğu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 70
  • Etiketler Etiketler
    oyuncu rahat
Bütçe
7.000-8.000 TL

cansxxr

Yetkin
Bütçem tam belli değil ama 7-8 bin TL olarak düşünüyorum. Kendi koltuğum deri ve sert alalı 4-5 sene oldu, herhangi bir marka ve hiç rahat değil, değiştirme kararı aldım. Ne öneriyorsunuz, bu fiyatlara ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası bu fiyatlara oyuncu koltuğu kalmadı. Rahat bir şeyler istiyorsanız ofis koltuklarına bakmanızı öneririm.

Hocam açıkçası bu fiyatlara oyuncu koltuğu kalmadı. Rahat bir şeyler istiyorsanız ofis koltuklarına bakmanızı öneririm.

Aslında var gibi Rampage filan var, denemiştim, gayet güzeldi sanki ama bilemiyorum. Hawk var bir de, o da en uygunu 8-9 herhalde. Ofis koltukları daha pahalı diye biliyorum, rahat, problemsiz olanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında var gibi Rampage filan var, denemiştim, gayet güzeldi sanki ama bilemiyorum. Hawk var bir de, o da en uygunu 8-9 herhalde. Ofis koltukları daha pahalı diye biliyorum, rahat, problemsiz olanlar.
Hocam şu anda 8 - 9 civarına alacağınız koltuklardan hayır göremezsiniz açık söyleyeyim. Rampage dediğiniz koltuklar en alt kalite. Ne rahat edersiniz ne uzun süre kullanabilirsiniz. Hawk'ın ucuz koltukları Fab serisi onlar da 9.5 bin lira. Dümdüz koltuk, hiçbir ekstra özelliği yok.

Şahsen ben olsam 9.5 - 10 bin lira rahat edemeyeceğim koltuğa vermektense 2 bin lira daha çıkar (hatta havaleyle 11 bin Tl'ye düşüyormuş) bu koltuğu alırım.

Hocam iyi duruyor fakat ne bileyim ne kadar rahat olur eder bilemiyorum. Normal bir oyuncu koltuğu yapısıda yok fazla yumusak bir koltuğa benziyor fazla yumusak koltuklarda hiç rahatlık vermiyor içine gömülüyorum filan. Ama bakılabilecek koltuk rahat duruyor.

Hocam Adore Mobilya'nın mağazaları var, yakınınızda varsa gidip deneyebilirsiniz. Ben şu an Zio Fabric koltuk kullanıyorum ve gerçekten rahat değil. Öte yandan sağlam da değil. En son olarak koltuğun oturma kısmının iskeleti kırıldı, en yakın zamanda bu koltuğu çöpe atıp size attığım koltuktan alacağım bende.

Forum İstanbul'da varmış sanırım mağazası adore mobilya bir hafta sonu veya yarın gidip bakacağım. Gerçekten hoş ve güzelse almayı düşünebilirim fakat şu anlık daha uyguna güzel öneriler varsa bekliyorum başka, konuya bakanlardan.

Titan seat bakabilirsin.

Hiç duymadığım bir marka araştıracağım bakim güzel bieye benziyorlar ama oyuncu koltukları zaten şu an hepsi aynı tasarım.
Titan seat türkiye topraklarında son zamanlarında yaygınlaştı secret lab görmüş olabilirsin çoğu e spor arena koltuklarını titan seat üretiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…