Benim 7000 TL bütçem var. Süreceğim yer asfalt ama tümsekler var. 27.5 veya 29 jant bakıyorum. 172 boyum var 185'e çıkacak gibi duruyor. Hem de ilk konuyu ben açayım dedim.
Mosso Wildfire M - 27.5'' Jant 20'' (Xl) Kadro - V Fren - Dağ Bisikleti (KırmızıDağ Bisikleti kategorisi ürünlerini en uygun fiyatlarla BikeStore'dan satın alın
Mosso Wildfire M - 27.5'' Jant 20'' (Xl) Kadro - V Fren - Dağ Bisikleti (KırmızıDağ Bisikleti kategorisi ürünlerini en uygun fiyatlarla BikeStore'dan satın alın
Çok fark etmez, hemen hemen aynı bileşenler olur iki türde de bu bütçede. 2. el bakmak daha iyi olur bence. V-fen yerine Hidrolik disk frenli modeller tercih ederseniz daha güvenli olur.
Çok fark etmez, hemen hemen aynı bileşenler olur iki türde de bu bütçede. 2. el bakmak daha iyi olur bence. V-fen yerine hidrolik disk frenli modeller tercih ederseniz daha güvenli olur.
2. el tercih etmiyorum babam izin vermiyor. Bileşenleri aynıysa dağ tekerimi yoksa şehir tekerimi daha fazla kayma yapar ve üstteki Mosso iyi mi? Hangi bisikleti almalıyım.
2. el tercih etmiyorum babam izin vermiyor. Bileşenleri aynıysa dağ tekerimi yoksa şehir tekerimi daha fazla kayma yapar ve üstteki Mosso iyi mi? Hangi bisikleti almalıyım.
Hidroli frenli XC75 veya Ng650 daha iyi olur üstteki Mosso'ya göre. Hidrolik frenin verdiği güven çok başka bir şey. Şehir bisikleti ile dağ bisikleti seçimi size bağlı. Dağda taşta sürmek, atlayıp zıplamak istiyorsanız MTB daha uygun olur.
Sıfır şart değilse ki bu fiyata bisikletin üstündeki setler bellidir az çok (tourney) mesela, ikinci elde altus, Acera setli, kilitli maşası olan bisikletlere daha rahat ulaşabilirsin ikinci elde, hidrolik disk de aynı şekilde. Yukarıda bir arkadaş MTB mi Tur mu olarak sormuş o biraz sana kalmış kullanım amacına bağlı aslında. Detaylıca araştırmak lazım sahibinden vb. yerlerde.