• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

7.000 TL bütçe ile kumaş pedli oyun ve müzik kulaklığı önerisi

Bütçe
7.000 TL

boteul

Çalışkan
Merhaba, yeni bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Kullandığım HS60 Pro’nun deri pedleri dökülmesinden dolayı ve önceki kulaklıkların da dökülmesinden dolayı kumaş pedli bir kulaklık istiyorum. Mikrofon önemli değil, harici bir mikrofonum var. Amaç olarak CS2, Apex gibi FPS oynadığım kadar AAA oyunlar ve müzik de çok dinlerim. Sadece bilgisayar başında kullanacağım. Zamanında Razer’ın yazılımından çok çektim ve gerçekten soğuttu.

Forumlarda gezerken birkaç kulaklık dikkatimi çekti:

• Nova7
  • Nova5
  • ROG Pelta
  • Cloud 3 S
  • Blackshark V3

Gönlüm şu anlık Nova7’den yana. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

FPS oyunu oynuyorsaniz ki oynuyorsunuz, Cloud 3S en mantıklısı. Zaten ya Nova 5 ya Nova 7 ya da Cloud 3S alın.
Cloud 3S'in deri pedleri korkutuyor. HS60 Pro'nun üst bant kısmındaki deriler bile dökülmüş durumda.

Nova 5 denk degil bu kulakliklarla. Cloud 3S fiyatini haketmiyor. Nova 7 ise stock ses profili olarak zayıf. ROG Pelta genen anlamda en komple secenek burada.

Cloud 3S'in deri pedleri korkutuyor. HS60 Pro'nun üst bant kısmındaki deriler bile dökülmüş durumda.
Padler dökülürse HyperX'ten rica edince direkt yeni pad gönderiyorlar. Kumaş da isteyebilirsiniz. Üst band padleri dökülürse de direkt yeni kulaklık gönderiliyor. Bu gönderimlerin hepsi İstanbul'dan yapılıyor bu arada. Depoları var.

Eski kulaklık da geri istenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…