M meddmen Çalışkan Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 0 Bugün 12:20 #1 Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 S Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı?
Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 S Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı?
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.477 Çözümler 2 Beğeniler 2.722 Bugün 12:27 #2 meddmen dedi: Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 S Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı nedir? Eğer memnunsanız Cloud 2 gayet iyi bir kulaklık.
meddmen dedi: Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 S Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı nedir? Eğer memnunsanız Cloud 2 gayet iyi bir kulaklık.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.321 Çözümler 3 Beğeniler 1.441 Bugün 12:35 #3 meddmen dedi: Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 s Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de Cloud 2 var, ben vazgeçtim almaktan herkes övdükçe. Ama ben olsam Pelta alırdım, illa ki alacaksan.
meddmen dedi: Şu an Cloud 2 kullanıyorum. Ne almalıyım? Cloud 3 s Wireless iyi mi yoksa bu bütçeye daha iyisi var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de Cloud 2 var, ben vazgeçtim almaktan herkes övdükçe. Ama ben olsam Pelta alırdım, illa ki alacaksan.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.530 Makaleler 9 Çözümler 57 Beğeniler 3.011 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 12:50 #4 ASUS ROG Pelta Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık 6.299 TL'ye buradan satın alıyorsun. Daha sonra faturanla birlikte buraya başvuruyorsun: Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com 2.036 TL para iadeni alıyorsun. 4.236 TL'ye hayırlı olsun.
ASUS ROG Pelta Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık 6.299 TL'ye buradan satın alıyorsun. Daha sonra faturanla birlikte buraya başvuruyorsun: Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com 2.036 TL para iadeni alıyorsun. 4.236 TL'ye hayırlı olsun.