7.000 TL civarına telefon tavsiyesi

Bütçe
7.000 TL

Aslında hocam bataryada sorun yok Android kullanmak istediğim için satıyorum SE 2020 14Cden iyi mi?

IOS'tan sıkıldığım için Android istiyorum.

Maalesef 6 GB A16 en düşük 8K hocam yaşadığım yerde.
2. el Note10 Lite buldum o nasıl hocam 1 yıl garantili.

Aslında hocam bataryada sorun yok Android kullanmak istediğim için satıyorum SE 2020 14cden iyi mi?

IOS'tan sıkıldığım için Android istiyorum.

Yani IOS'tan sıkılsanda bütçeni biriktirmeni öneririm. Bu bütçelerde alacağın telefonlar üzebilir.
Xiaomi almanı önermem bu seviyede özellikle. Yazılım baş ağrıtır. Android deneyimlemek istiyorsan en mantıklı yazılım One UI'ya da saf Android vs olur senin için.

Peki hocam alabileceğim minımum Android cihaz nedir bütçeme göre 8 k yapsam.

Hocam belki 7K ya A16 bulabiliri ama düşük bir ihtimal ile eğer bulamazisem 4 GB A16 yeterli olur mu?

Peki hocam alabileceğim minımum Android cihaz nedir bütçeme göre 8 k yapsam.

Sıfır Realme 9 pro/a16 6 GB bu ikisi. 2.el S20 FE S20 mi 10t vs alabilirsin.

Hocam belki 7K ya A16 bulabiliri ama düşük bir ihtimal ile eğer bulamazisem 4 GB A16 yeterli olur mu?

4 GB alırsan widget vs eklememen lazım. Ayrıca güncelleme yapmanı önermem. Belli bir yıla kadar yeterli olur ama çok uzun süre gitmez.

Sıfır Realme 9 pro/a16 6 GB bu ikisi. 2.el S20 FE S20 mi 10t vs alabilirsin.

4 GB alırsan widget vs eklememen lazım. Ayrıca güncelleme yapmanı önermem. Belli bir yıla kadar yeterli olur ama çok uzun süre gitmez.

Peki hocam Note 10Lite ve S20 FE eski ya onlara ROM atılırmı zaten widget ne onu bilmiyorum hocam öyle şeyler ile uğraşmam.

Peki hocam Note 10Lite ve S20 FE eski ya onlara ROM atılırmı zaten widget ne onu bilmiyorum hocam öyle şeyler ile uğraşmam.

Widget ana ekrana hava durumu vs eklersin onlar.rom atılır ama Note 10 Lite'a uyumlu var mı bilmiyorum. S20 FE ye One UI 6 ROM var iyi diyorlar.
Sana açıkçası tavsiye vermem gerekirse, biraz daha dişini sık, para vs biriktir daha iyi cihaz al. Mümkünse altın/dolar olarak da biriktirebilirsin.

Teşekkürler hocam tavsiyeliriniz için.

Hocam 7500 TL'ye A53 buldum o iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…