• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

7.000 TL Valorant için 240Hz monitör önerisi

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Dell'de iyidir pişman olmazsınız.

Hocam aldım almasına da, profesyonel Valorant oyunculuğu düşündüğüm için 25 inç sırıtır mı sırıtmaz mı diye düşünüyorum.

Hocam aldım almasına da, profesyonel Valorant oyunculuğu düşündüğüm için 25 inç sırıtır mı sırıtmaz mı diye düşünüyorum.
Hocam bence FPS oyunları için 25inç daha iyi. Genelde hikaye oyunları için 27inç tercih ediliyor, 2K kullanımda daha etkili oluyor.

Hocam bence FPS oyunları için 25inç daha iyi. Genelde hikaye oyunları için 27inç tercih ediliyor, 2K kullanımda daha etkili oluyor.
23.8 kullanıyorum vg249q1a asus ondan geçiyorum.

Bence bir sıkıntı olmaz, çok fark edeceğini düşünmüyorum.
165hz hocam zaten, tek ms korkusu 5 ms falan veriyormuş dell, asus vg249q1a kullanıyorum umarım ondan kötü değildir.

Hocam IPS panellerde genelde 5ms oluyor zaten, monitörün ayarlarında 1ms ayarı olabilir kendiliğinden fakat o ayar açıldığında da parlaklık ve renk kalitesinde düşüş oluyor. Yine de bir kontrol edersiniz, nasıl rahat ederseniz.

ASUS VG249Q1A monitörü ile aynı msde olur değil mi? Hocam aynı ise sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…