Detaylar
Kim cevapladı?nomad.aka
Uzman
Gaming.gen.tr güvenilir bir site, ayrıca o fiyata bulman çok iyi. Çünkü 9-11 bin TL bandında satılıyorlar. Biraz daha bekle derim.
Son düzenleyen: Moderatör:
7.850 TL'ye aldım, kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.
7.850 TL'ye aldım, kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.
Ne zaman aldınız? Paneli değişmiş diyorlar parlaklığı daha düşük ve konstratı da daha kalitesiz deniyor sizinki nasıl? Ve hangi satıcıdan almıştınız.
Ne zaman aldınız? Paneli değişmiş diyorlar parlaklığı daha düşük ve kontrastı da daha kalitesiz deniyor sizinki nasıl? Ve hangi satıcıdan almıştınız.
Paneli değişmiş derken IPS panel işte. Parlaklık bence yeterli, gözü yormuyor. Kontrastı kalitesiz mi çok anlamadım ama genel olarak harika bir monitör. Testlerini yaptım; ölü nokta olsun, ghosting, ışık sızdırma, herhangi bir sıkıntı yok. Ben idefix betaplus satıcısından aldım. Erken kargo istedim, yaptı sağ olsun. Ayrıca HDR ile renk profili ayarı yaparsanız daha güzel görüntü oluyor. Zaten yapmak gerekiyor, evet bir miktar matlık var başlarken.
Son düzenleme:
Gaming.gen.tr’den Iyzico ile 7.000 TL’ye sipariş verdim, hâlâ kargolanmadı. Panel vs. durumu beni bu konuyu açmaya zorladı. Sizce iptal etmeli miyim, alternatif var mıdır?
Hocam monitör geldi mi iddialar doğru muymuş?
OMARZ
Çalışkan
Siparişi iptal ettim.
Aldınız mı herhangi bir monitör?
OMARZ
Çalışkan
Hayır almadım. Elimdeki monitörü garantiye gönderip idare edeceğim.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-