7.000 TL'ye FPS oyunları için RTX 5070 sisteme uygun monitör tavsiyesi

Bütçe
7.000 TL

LuxRuffy 2

Becerikli
Merhaba,

Mevcuttaki monitörüm eskidi ve yerine sistemime uygun CS2 gibi FPS oyunlarında kullanabileceğim maksimum 7.000 TL bütçe ile monitör arayışındayım. Sisteme eşlik edebilecek bu fiyatlarda uygun önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim.

North Bayou monitör kolu kullanıyorum, ona uygun olması önemli ve mümkünse 27" ve üzeri olursa daha iyi olabilir.

FPS oyunu için istiyorsunuz ama 27 inç ve üzeri olursa daha iyi olur demişsiniz anlayamadım hocam. 1080p istiyorsanız 24 inç tek seçenek, 27'de pikseller belli olmaya başlıyor kötü görüntü. Eğer 2K istiyorsanız 27 inç olur.

Üstat teknik bilgilere hakim değilim. Bilsem destek için konu açmam zaten Fps oyunu oynuyorum hadi senin için 24 inç olsun. Ben daha büyük ekran daha iyi olur algısıyla 27 inç demiştim...

Üstat teknik bilgilere hakim değilim. Bilsem destek için konu açmam zaten FPS oyunu oynuyorum hadi senin için 24 inç olsun. Ben daha büyük ekran daha iyi olur algısıyla 27 inç demiştim...

Teknik bilgiyle alakası yok hocam isteğinizi anlayıp ona göre tavsiye vermem gerekiyor o yüzden sordum. 2K mı istiyorsunuz çözünürlük olarak yoksa 1080p mi?

Teknik bilgiyle alakası yok hocam isteğinizi anlayıp ona göre tavsiye vermem gerekiyor o yüzden sordum. 2K mı istiyorsunuz çözünürlük olarak yoksa 1080p mi?
2K çözünürlük olur.

Teşekkür ederim eski monitörden buna geçince belirli bir fark olur mu peki aldığıma değer mi? Önceki monitörüm: Gamepower 24" GPR24C1MS144
Marka konusunda pek bir bilgim yok bu arada. Ayrıca 1080p olarak da öneride bulunabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…