7.000 TL'ye güç kaynağı önerisi

Bütçe
7.000 TL

Haaland

Başarılı
6-7 bandında bütçem var, 6-9 taksit olursa bir tık daha artabilir. Sistemim aşırı güç tüketen bir sistem değil ama ileriye dönük sağlam, sorunsuz bir ürün almak istiyorum. Bundan önce Sharkhoon Rebel P20 850W almıştım ama ürün sıkıntılı olduğu için iade ettim. Farklı, iyi önerilerinizi bekliyorum.

Sistem:
  • RTX 3060 Ti OC
  • R5 7500F
Teşekkürler.

FSP Vita GM 850W ya da NZXT C850 Gold bakabilirsiniz.

Enermax revulation dfx 1200w kullanmıştım 2-3 ay sonunda fanlarda kronik ötme sorunu başlamıştı, bu seride herhangi bir sorun var mı ?

FSP Vita GM 850W ya da NZXT C850 Gold bakabilirsiniz.
Hocam nzxt ve Athuan hocamın attığı enermax arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur.

Hocam nzxt ve Athuan hocamın attığı enermax arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur.
Enermax daha mantıklı gibi hem daha güncel hem de watt değeri daha yüksek. 850W sürümüne de bakabilirsiniz.

Enermax revulation dfx 1200W kullanmıştım 2-3 ay sonunda fanlarda kronik ötme sorunu başlamıştı, bu seride herhangi bir sorun var mı?
4 aydır kullanıyorum, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bu forumda da önerilen bir model, ben de burada yazılanlarla almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır kullanıyorum, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bu forumda da önerilen bir model, ben de burada yazılanlarla almıştım.
Bunu alayım o zaman sorun çıktığı zaman Gaming gen direkt iade alıyor zaten, dfx serisi PSU'yu fan problemi çıkınca aldıktan 1 sene sonra yollamıştım direkt kabul ettiler iadeyi.

Bunu alayım o zaman sorun çıktığı zaman Gaming gen direkt iade alıyor zaten, dfx serisi PSU'yu fan problemi çıkınca aldıktan 1 sene sonra yollamıştım direkt kabul ettiler iadeyi.
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Ben vaktinde direkt FSP'ye atlamıştım çok beğenip de, bilsem Enermax alabilirmişim

Hayırlı olsun hocam şimdiden. Ben vaktinde direkt FSP'ye atlamıştım çok beğenip de, bilsem Enermax alabilirmişim
Teşekkürler hocam son bir sorum olacak, 850 W ve 1000 W arasında 1500 TL fark var, o farkı ödemeye gerek var mı yoksa 850 W alıp geçeyim mi?

Teşekkürler hocam son bir sorum olacak, 850 W ve 1000 W arasında 1500 TL fark var, o farkı ödemeye gerek var mı yoksa 850 W alıp geçeyim mi?
Yani bence gerek yok hocam. 850W bile gani gani yetecek, 1000W 5080-5090'lı sistemler için kullanılıyor Ama şimdi vereyim 1500, ileride 5 sene sonra 5090 alırım gibi bir kafayla alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…