5.000 di geri düşmüş.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.000 TL
Tipi en güzel olanı alırım ya.
@LH44 PSU olarak ne önerirsin hocam? Şimdi Highpower veya raijintek'e 3500 TL vermek istemiyorum 800W'lara gerek yok FSP'ler 2500 lira bu nasıl mesela? https://share.google/zDKSR04W4IWVHi6SR
Son düzenleme:
Şu daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. @Yusuf7878 daha detaylı yanıtlar.Tipi en güzel olanı alırım ya.
@LH44 PSU olarak ne önerirsin hocam? Şimdi Highpower veya raijintek'e 3500 TL vermek istemiyorum 800W'lara gerek yok FSP'ler 2500 lira bu nasıl mesela? https://share.google/zDKSR04W4IWVHi6SR
şu daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. @Yusuf7878 daha detaylı yanıtlar.
Şimdi eski konulara baktimda fiyat düştükçe sorunlar artıyor belli ki @Yusuf7878 hocam bu sistem için 500W yeterli dendi o yüzden daha uygun fiyatlı bir şey arıyorum (MSI'da önerebileceğiniz bir model var mı?) ama eğer dersiniz ki olmaz, High Power GD800 veya raijintek cratos Lite alacağım.
Bir de PCI-e kablolarindan vs bahsetmişler ama tam anlamadım benim sistem ile uyumlu mu?
Son düzenleme:
Şimdi eski konulara baktimda fiyat düştükçe sorunlar artıyor belli ki @Yusuf7878 hocam bu sistem için 650W yeterli dendi o yüzden daha uygun fiyatlı bir şey arıyorum ama eğer dersiniz ki olmaz, High Power GD800 veya raijintek cratos Lite alacağım.
Bir de PCI-e kablolarindan vs bahsetmişler ama tam anlamadım benim sistem ile uyumlu mu?
Kapasite olarak da kablo sayısı olarak da yeterli. Sizin sistem anca 300W civarı tüketir. (tam yükte)
Element br işinizi görür.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Sistemim için kasa ve PSU arıyorum, kasa siyah olsun. Bütçem 7.000 TL.
- AMD Ryzen 5 7500F
- 9060 XT 16 GB
- Gigabyte B850M Force Anakart
- Goodram IRDM 6000MHz CL30 1x16 GB
- Kioxia Exceria Pro 1 TB
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu
@LH44
Böyle olabilir. Kasadan kısılabilir tabii.
Böyle olabilir. Kasadan kısılabilir tabii.
Kasayı belirledik hocam, sadece PSU önerisi istiyordum. Delta iyi midir? Bana dandik gibi geldi daha marka olan bir şey ne var?
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Kasayı belirledik hocam, sadece PSU önerisi istiyordum. Delta iyi midir? Bana dandik gibi Geldi daha marka olan bir şey ne var?
Pardon bildirim gelmemiş.
Delta dandik değil. Büyük bir PSU üreticisi. High Power GD800 veya Raijin'ten cratos Lite var.
Teknobiyotik üzerinden Aerocool D501A Beyaz kasa, RJK Cratos Lite PSU tercih ettim herkese teşekkürler.
Son düzenleme: