Bütçe
7.000 TL

Mert Ocak

Uzman
Selamlar, ağırlıklı olarak telefondan PUBG Mobile oynuyorum. scrcpy yazılımını kullanarak ekranı ve sesi bilgisayara yansıtıyorum, kulaklığı da direkt PC'ye bağlıyorum. Şu an Razer Blackshark V2 X kablolu modelini kullanıyorum ama masadaki kablo kalabalığı ve hareket kısıtlılığı artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden tamamen kablosuz bir modele geçiş yapmak istiyorum. Bütçem ortalama 7000 TL civarında. Asus ROG Pelta ve Steelseries Nova 5 arasında kaldım. Açıkçası Nova 5 bana bir tık daha sıcak geliyor. Kulaklığı sadece evde bilgisayar başında oyun oynarken değil, dışarı çıktığımda falan da kullanırım diye düşündüm. Nova 5'in mikrofonunun gizlenebilmesi, tasarımı ve mobil uygulaması bu açıdan daha mantıklı gibi geldi bana. Sizce bu iki modelden hangisi benim kullanım senaryoma daha uygun olur? Scrcpy ile yansıtma yaparken veya doğrudan telefona bağladığımda seste gecikme, kopma gibi sıkıntılar yaşar mıyım? Ya da hazır bu bütçelere çıkmışken "kesinlikle şu modele de bakmalısın" dediğiniz, gözden kaçırdığım daha iyi bir alternatif var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Pelta her yönü ile daha iyi, düşünmeye gerek yok.
Selamlar, ağırlıklı olarak telefondan PUBG Mobile oynuyorum. scrcpy yazılımını kullanarak ekranı ve sesi bilgisayara yansıtıyorum, kulaklığı da direkt PC'ye bağlıyorum. Şu an Razer Blackshark V2 X kablolu modelini kullanıyorum ama masadaki kablo kalabalığı ve hareket kısıtlılığı artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden tamamen kablosuz bir modele geçiş yapmak istiyorum. Bütçem ortalama 7000 TL civarında. Asus ROG Pelta ve Steelseries Nova 5 arasında kaldım. Açıkçası Nova 5 bana bir tık daha sıcak geliyor. Kulaklığı sadece evde bilgisayar başında oyun oynarken değil, dışarı çıktığımda falan da kullanırım diye düşündüm. Nova 5'in mikrofonunun gizlenebilmesi, tasarımı ve mobil uygulaması bu açıdan daha mantıklı gibi geldi bana. Sizce bu iki modelden hangisi benim kullanım senaryoma daha uygun olur? Scrcpy ile yansıtma yaparken veya doğrudan telefona bağladığımda seste gecikme, kopma gibi sıkıntılar yaşar mıyım? Ya da hazır bu bütçelere çıkmışken "kesinlikle şu modele de bakmalısın" dediğiniz, gözden kaçırdığım daha iyi bir alternatif var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, ağırlıklı olarak telefondan PUBG Mobile oynuyorum. Scrcpy yazılımını kullanarak ekranı ve sesi bilgisayara yansıtıyorum, kulaklığı da direkt PC'ye bağlıyorum. Şu an Razer BlackShark V2 X kablolu modelini kullanıyorum ama masadaki kablo kalabalığı ve hareket kısıtlılığı artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden tamamen kablosuz bir modele geçiş yapmak istiyorum. Bütçem ortalama 7.000 TL civarında. ASUS ROG Pelta ve SteelSeries Nova 5 arasında kaldım. Açıkçası Nova 5 bana bir tık daha sıcak geliyor. Kulaklığı sadece evde bilgisayar başında oyun oynarken değil, dışarı çıktığımda falan da kullanırım diye düşündüm. Nova 5'in mikrofonunun gizlenebilmesi, tasarımı ve mobil uygulaması bu açıdan daha mantıklı gibi geldi bana. Sizce bu iki modelden hangisi benim kullanım senaryoma daha uygun olur? Scrcpy ile yansıtma yaparken veya doğrudan telefona bağladığımda seste gecikme, kopma gibi sıkıntılar yaşar mıyım? Ya da hazır bu bütçelere çıkmışken "kesinlikle şu modele de bakmalısın" dediğiniz, gözden kaçırdığım daha iyi bir alternatif var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Nova 5 neden dersen peltanın bağlantı yeri çok sıkıntılı duruyor. Ben ilk incelemelerde de bunu fark etmiştim sonra çevremde bir kişi de kırılma oldu gördüm. Bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim. Gerçekten bağlantı yerini çok vasat yapmışlar.