Bugün, 18 Kasım 2025 tarihinde Amazon üzerinden almış olduğum Razer Viper V3 Pro adlı mouse ile yaşadığım rezalet deneyimleri anlatacağım.
Giriş
Ürünü 18 Kasım'da sipariş ettim, 20 Kasım'da elime ulaştı. Bu mouseye M800 Ultra'dan geçmiştim bu arada. Geçme sebebim ise M800 Ultra'nın malzeme kalitesinin kötü olmasıydı. Kaplaması bile yok yani. Mouse geldi, iyi güzel sorun yok fakat mouse de gıcırdama sorunu var. Fazla rahatsız edici değil ama sonuçta bu ürün 5.750 TL yani. Ben o parayı bu tarz sorunları yaşamamak için verdim nasıl olsa. Amazon'dan almanın...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
@oki, önermiyorum. Yukarıda atılan konuda sebeplerini anlattım zaten. ATK Duckbill, egzotik bir şeyler arıyorsanız WLmouse Beast X Max ya da Sword X bakabilirsiniz.