7.000 TL'ye R7 5700X sistem için ekran kartı yükseltmesi önerisi

Bütçe
7000
Oyun testi en güzeli.

Arkadaşlar yeni konu açsam mı bilemedim. Kart driverini yükledim ama chipset driveri %99 da kaldı. Ve ilerlemiyor. Bu sorunu yaşayan başkaları da var mış. PC res atsam bir sorunla karşılaşır mıyım?

Dosya Ekleri

• 84.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
Atın bir şey olmaz.

Testlerini yaptım oyun testlerini de yaptım. Aşırı memnun kaldım. Testlerden bir sorun çıkmadı. Sıcaklık testinde de benim eski RX 580'den daha iyi değer gösteriyor. İçini açıp macunları yenilemesem bile bir süre işimi görecek. Zaten çok oyun oynayan biri değilim.

Hayırlı olsun.
Şu ana kadar tespit ettiğim tek bir sorun var. Sorun mu onu bile bilmiyorum. Örneğin adres çubuğuna tıkladığımda Mouse imleci siyah olması gerekirken beyaz gözüküyor. Yanıp sönen düz çizgiden bahsetmiyorum. Direkt Fare imlecini oraya getirdiğinde beyaz gözüküyor. Tıkladığımda griye falan dönüyor. Sadece adres çubuğunda böyle bu arada. Ve sadece bu ekran kartında oldu bu sorun. Çok önemli değil benim için ama neyden kaynaklandığını bilmem sağlıklı olabilir. Herhangi bir fikri olan var mı bu konuda arkadaşlar ?

Böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_20250706_235633.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 39
Sürücüyü kaldırıp mı kurdunuz, direk güncel olanı mı kurdunuz?

Sürücüyü kaldırıp mı kurdunuz, direk güncel olanı mı kurdunuz?

eski kartın driverini DDU ile kaldırıp güncel kartın driverini kurdum tabii. Öncekini silmeden üstüne driver mi kurulurmuş. Öyle olsa sistem açılmazdı.

Eski kartın driverini DDU ile kaldırıp güncel kartın driverini kurdum tabii. Öncekini silmeden üstüne driver mi kurulurmuş. Öyle olsa sistem açılmazdı.

Kartlar AMD AMD olduğu için açılabilir, görüntü verebilir, bu kesin bir bilgi değil.

Ayrıca herkesin bunu bilmesi şart değil, sizin bildiğinizi de ben bilemem medyum değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…