7.1 kulaklık ile nasıl ses kasılır?

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, elimde 7.1 kulaklık var. Normalde hikayeli oyunlar oynadığım için kullanmıyordum. Şimdi Realm Royal adlı oyuna sardım, malum ses kasmam lazım. 7.1 kulaklık kullanmadığım için nasıl ses kasılır fazla bilgim yok, yardımcı olur musunuz?

Sağlıklı bir birey iseniz en normal ve doğuştan gelen bir yetenek olan işitme olayı için bile yardım istemeniz bir garip. İlk öncelikle kulaklığınız ve anakartınız, varsa ses kartınız nedir? Kulaklığınızda 7.1 olduğunu nereden biliyorsunuz? Piyasadaki çoğu kulaklıkta var olduğu söylenen "7.1" gerçek değil. Eğer gerçekten 7.1'iniz varsa, yalnızca ses nereden geliyorsa oraya doğru bir aksiyon almanız gerekiyor.

Yok hocam o anlamda değil ayrıntılarını merak ediyorum yöneticiler başlığı değiştirmiş. Dün oynadım her yerden ses geliyor ben mesala yan tarafta ise oradan geliyor sanıyorum. Rush RHX72 kulaklık kullanıyorum.

Vallahi hocam açıkçası kulaklığınız için bi' kaynakta gerçek 7.1 yazıyor, bi' kaynakta sanal 7.1 yazıyor. Tam olarak emin olamadım, ancak yine de gerçek 7.1 olduğunu varsayalım biz. Sesin her taraftan geldiğini hissetmeniz sorunu için, oyununuzdaki ses ayarlarını kontrol edin ve kulaklığın yazılımı vs. var ise 7.1'i kapatıp öyle deneyin derim.

Gerçek 7.1'de adam soldan sıkıyorsa sadece soldan sıkma sesi gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…